Exposicions i més

Els còmics s’acomiaden

Mostra del còmic de Cornellà de Llobregat, al 2023.

Aquest diumenge 26 de novembre, finalitza la Mostra del Còmic ‘Ciutat de Cornellà’ d’aquest any. Aprofita aquests darrers dies per visitar les exposicions que s’han organitzat a Cornellà entorn del món de les vinyetes.

Cornellà s’ha tornat a convertir en la capital del còmic durant el mes de novembre. La Mostra del Còmic de Cornellà és una de les cites més veteranes del país, ja que enguany s’ha celebrat la 39 edició i reuneix autors consagrats del gènere, a més d’artistes emergents –un exemple són els participants del concurs de còmics-.

EXPOSICIÓ DEL CONCURS DE CÒMICS ‘CIUTAT DE CORNELLÀ’

La Mostra del Concurs de Còmics ‘Ciutat de Cornellà’ és l’activitat estrella de la programació perquè presenta els guanyadors i a les guanyadores del certamen, a més dels participants.

Es podrà visitar fins al 26 de novembre, al Castell, i presenta les obres guanyadores i finalistes dels participants de la trenta-novena edició de la Mostra del Còmic.

En aquesta exposició també està el Racó Ivà, que enguany ha estat en reconeixement de l’Isabel Bas, la guanyadora del Premi Ivà a la millor historietista professional. És dibuixant, guionista i pintora, que ha treballat a editorials com Cliper, Favencia, Toray o Bruguera.

En el mateix Castell, també s’ha presentat una exposició central titulada ‘Contrapaso: los hijos de los otros. De la idea al papel’. És un homenatge a la dissenyadora gràfica Teresa Valero –responsable del cartell de la Mostra d’enguany- i artista a la qual s’ha dedicat el concurs enguany.

TERROR, THE MUSICAL

Al Centre Cívic del Parc Esportiu Llobregat, es pot visitar aquesta exposició en col·laboració entre TERRORMOLINS i l’Escola Joso. Es podrà visitar fins al 25 de novembre.

CÒMIC MADE IN CORNELLÀ: TOMBES I CATACUMBES

Fins al 24 de novembre, en el Centre Cívic de Sant Ildefons, es presenta aquesta mostra dedicada al Sergi Díez, guanyador de la millor obra local de l’any passat.

MILLOR HISTORIETA EN CATALÀ

I a l’auditori de Sant Ildefons, fins al 25 de novembre, es podrà visitar aquesta exposició que recull les obres premiades amb el premi Millor historieta en català del Concurs de Còmics, des del 2010 fins a l’actual edició. Aquesta exposició es porta a terme amb el suport del Centre de Normalització Lingüística de Cornellà.

Hi ha moltes activitats vinculades amb la Mostra del Còmic de Cornellà, les podreu trobar totes aquí!

Deixa un comentari