Activitats familiars Arts escèniques

Viu Nadal amb cultura

Teatre familiar, cultura familiar, Nadal i tardor, a Cornellà de Llobregat.

El ballet de ‘El Trencanous’ i l’obra ‘El Bosc’ són les properes cites més destacades de l’agenda cultural i familiar de Cornellà.

La cultura sempre és un regal i si es gaudeix en família, encara més! El Cornellà Escènica ens porta els propers dies els darrers espectacles familiars de la temporada de tardor. És una manera molt dolça d’ensenyar valors als més petits i d’iniciar-los en el món del teatre, de la música i, per què no també, del ballet!

L’inici de Nadal arriba a Cornellà una mica abans de l’1 de desembredia que se celebrarà la festa de l’encesa de les llums-[aquesta és la primera EXCLUSIVA d’aquest Nadal a Cornellà que donem en el Què Fer]. I és que, el 25 de novembre, L’Auditori de Cornellà presenta ‘El Trencanous’, del BCN City Ballet. Tot un tret de sortida cultural de la millor època de l’any (o això diuen).

Encara queden entrades, tot i que poquetes, per tant, si us interessa, us heu d’afanyar!

El ballet de Txaikovsky, que explica un conte de Nadal en dos actes, s’ha convertit potser en el més popular de tots els ballets als països occidentals, principalment representat per Nadal. La història varia d’unes versions a altres, encara que totes segueixen un fil argumental comú. Aquesta és una versió creada especialment per a la BCN City Ballet, amb coreografies de Ramon Oller, Carlos Bonilla, Elisabeth Pérez i Leandro Pérez.

I ja al desembre, concretament el diumenge 3, la Sala Ramon Romagosa ofereix una funció de ‘El Bosc’. Aquesta és una obra recomanada per a infants majors de 5 anys i és la història de la Mariona, una nena que vol ser biòloga com la seva àvia. La nena vol trobar una nova espècia de papallona tropical als boscos catalans i començarà una gran aventura que la portarà a conèixer diferents animals.

L’espectacle comença a les 12 h i les entrades són força assequibles: 5’65 € que, si feu compra anticipada, es queden per menys de 5 euros.

Deixa un comentari