Activitats familiars Esports i aire lliure

Tancament de les piscines

Copmença l'estiu, obren les piscines exteriors de Cornellà de Llobregat,.

Les piscines exteriors del Parc Esportiu Llobregat i del Complex Aquàtic de Can Mercader tanquen aquest diumenge la temporada d’estiu.

Aquest cap de setmana, concretament aquest diumenge 3 de setembre, finalitza la temporada d’estiu a les piscines exteriors de Cornellà, que estan ubicades al Parc Esportiu Llobregat (PELL) i al Complex Aquàtic de Can Mercader. D’aquesta manera, només tenim aquests dies per refrescar-nos abans de l’inici del curs escolar (tot i que les previsions meteorològiques no pronostiquen un ambient gaire ideal per anar a la piscina…).

L’horari de les piscines és de dilluns a diumenge, de 10.30 a 19.15 h, fins al 3 de setembre.

Obren les piscines exteriors de Cornellà de Llobregat.
La piscina del Parc Esportiu Llobregat.

El PELL ofereix una original piscina exterior amb gran extensió de platja ideal per prendre el sol, descansar i gaudir a l’aire lliure.

La piscina del Complex de Can Mercader.

En el cas de Can Mercader, la piscina exterior de 50 metres es complementa amb una més reduïda per als més petits, que també té una superfície de platja àmplia. Ambdues instal·lacions tenen zona d’aparcament exterior, de fàcil accés i ben comunicades.

El preu de les entrades

Les entrades es podran reservar a través d’aquesta pàgina web, però també in situ en les taquilles. Hi ha diferents tipus de tarifes: entrades puntuals, abonaments de 10 ó 20 usos, descomptes per a persones a partir dels 60 anys i per als infants d’entre 6 i 15 anys, o, fins i tot, una entrada exprés que dona accés a les piscines de 17 a 19.15 h (2,26 €).

Deixa un comentari