Activitats familiars Esports i aire lliure

Continua la programació especial “Enfortir Cornellà”!

La setmana passada va començar la programació especial “Enfortir Cornellà” amb diferents sessions i una matinal d’activitats, diumenge, al carrer de Bonestar. Ara comença una nova setmana i, per tant, nova programació perquè fins al 30 de març, s’han organitzat activitats per a tots els públics i repartits en tots els barris de la ciutat.

Aquests actes es desenvolupen amb la implicació del teixit associatiu de Cornellà i dels diferents departaments municipals. En total, són 45 propostes que es portaran a terme a les cinc biblioteques municipals, en els centres cívics, a l’Orfeó Catalònia, a la seu de la Peña Dominó, a l’auditori de Sant Ildefons i al Castell. Tenen horaris diferents, de matí o de tarda, perquè qualsevol pugui participar, independentment de les seves rutines.

Durant la matinal d’activitats de diumenge 12 de febrer, al carrer de Bonestar.

Aquesta setmana s’han previst 6 activitats, que són:

DILLUNS 13 DE FEBRER

  • Xerrada titulada “Energia: comerços i petites empreses”, a les 12 h, al Centre Cívic Sant Ildefons
  • Xerrada sobre el paper de la ràdio en la consolidació de la pau per commemorar el Dia Mundial de la Ràdio, amb Ràdio Cornellà. Serà a les 18 h, a la sala Raimon Llort de la Biblioteca Central

DIMARTS 14 DE FEBRER

  • SEPAREM BÉ ELS RESIDUS?, a les 18 h, a la sala polivalent de la Biblioteca Sant Ildefons. És una xerrada sobre el reciclatge a càrrec d’experts en la matèria

DIMECRES 15 DE FEBRER

  • EL BON ÚS DELS MEDICAMENTS, a les 18.30 h, a la sala polivalent de la Biblioteca Sant Ildefons. Professionals de la sanitat explicaran la manera més correcta de prendre els medicaments més comuns i evitar els errors més comuns.

DIJOUS 16 DE FEBRER

  • PETITS CONSELLS DE SEGURETAT PER A PERSONES GRANS, a les 17 h, al Centre Cultural Joan N. García-Nieto. És una xerrada impulsada per la UNED Cornellà, amb la presència de Mossos d’Esquadra, Guàrdia Urbana de Cornellà, Bombers i Policia Nacional (tots els cossos de seguretat presents a la nostra ciutat)
  • CLUB DE JOCS DE TAULA PER A JOVES,  a les 18.30 h, a la sala Raimon Llort de la Biblioteca Central. Està organitzada pel servei jove municipal  i servirà per donar a conèixer els jocs de taula més moderns.

Afegeix un comentari

Deixa un comentari