Exposicions i més

Deixa que et guiïn per les sales del Museu Palau Mercader

El diumenge 24 de setembre, hi ha programades dues visites guiades a un dels edificis més destacats de la ciutat. Cal inscripció prèvia.

El Museu Palau Mercader és un dels edificis emblemàtics de la ciutat, erigit al mig del parc de Can Mercader. La planta baixa acull una sala d’exposicions (on es pot visitar actualment la mostra “Cossos que parlen”) i s’hi realitzen els casaments civils. A la planta superior, hi té actualment la seu el Museu de Matemàtiques de Catalunya (MMACA). Però l’espai més característic és la planta noble, decorada segons el gust de la família Mercader-Belloch a finals del segle XIX. És habitual que el diumenge es pugui visitar gratuïtament, fins i tot seguint un itinerari autoguiat.

Però aquest diumenge 24 de setembre serà especial, perquè hi ha programades dues sessions d’una visita guiada per experts que ens endinsaran una mica més en la vida d’aquesta família, en les sales, quadres i objectes de la planta noble, i en la història d’aquest palau i la finca que l’envolta, avui en dia propietat de la ciutat.

Hi haurà dos passis, a les 11 h i a les 12 h. La durada d’aquestes sessions és de 50 minuts. Cal inscripció prèvia trucant al telèfon 93 474 51 35 (de diluns a divendres, entre 9.30 i 14 h) o bé enviant un correu a patrimonireserves@aj-cornella.cat

PROPERES VISITES GUIADES

Si no teniu l’oportunitat d’apuntar-vos a la visita guiada d’aquest diumenge, les properes que hi ha programades seran el 5 i 26 de novembre, i el 17 de desembre. A més, molts altres diumenges (quan no hi ha programades activitats incompatibles amb la visita), podeu visitar lliurament la planta noble del Museu Palau Mercader, entre 11 i 13 hores, i aprofitar l’audioguia del Museu amb els vostre mòbil i uns auriculars. L’accés es realitza per ordre d’arribada i en intervals de temps controlats pel personal del museu.

Deixa un comentari