Esports i aire lliure

Vine a fer esport!

Vine a fer esport salut reinicia la temporada de setembre a Cornellà de Llobregat.

La nova programació esportiva de l’Ajuntament de Cornellà comença aquest setembre amb propostes en tots els barris, GRATUÏTES i de diferents intensitats!

Elaborar una llista amb bons propòsits és prou habitual en aquests dies, per aquesta raó us proposem participar de la programació del ‘Vine a fer esport salut!’. És un conjunt d’activitats gratuïtes, sense inscripció i dinamitzades que organitza el departament d’Esports de l’Ajuntament de Cornellà en els parcs i places de la ciutat.

Són més de 200 activitats cada trimestre,  que busquen fomentar la pràctica d’activitat física saludable a Cornellà, oferir una possibilitat d’activitat física saludable a tots els col·lectius, utilitzar l’activitat física com a eina de millora de relació social i educativa, i aconseguir que tot ciutadà tingui oferta d’activitat al seu barri, com a mínim, un cop per setmana. Cada trimestre es renoven i aquestes són les que comencen ara:

Què es fa en cadascuna de les sessions?

ÀNIM10: Combinació de treball cardiovascular (caminar/córrer) seguit de condicionament físic general i escolta musical.

PASSOS A MILS: Rutes guiades pels diferents barris de la ciutat combinades amb exercicis generals de tonificació.

ENTRENAMENT CORRESOLID@RIS: Entrenaments per a corredors amb o sense experiència al món del “running”.

POSA’T EN FORMA: Tonificació general del cos seguint el ritme de la música.

MASTERCLASS SALUDABLE: Activitat de tonificació general mitjançant moviments corporals i amb acompanyament musical.

Les sessions tenen una durada aproximada d’1 hora, exceptuant les d’ÀNIM 10, que són d’1 hora i 30 minuts. L’activitat començarà un cop passats 5 minuts respecte de l’hora indicada d’inici. Totes les activitats tenen 25 places per sessió,.

3 Comentaris

Deixa un comentari