Activitats familiars Espectacles de carrer Esports i aire lliure Uncategorized

Combina i mou-te! a la Festa de la Mobilitat

Apunta la data al teu calendari! Diumenge 24 de setembre, d’11 a 13.30 h hi haurà activitats per a tots els públics, a l’av. Sant Ildefons /Av. República Argentina.

Cornellà organitza cada any activitats per celebrar la Setmana Europea de la Mobilitat, una ocasió per recordar a la ciutadania la importància de desplaçar-nos de manera més sostenible, anar a peu, bicicleta o patinet per moure’t per la teva ciutat i en transport públic si has de surtir fora.

El tema escollit aquest any és l’eficiència energètica i el lema “Combina i mou-te”. En aquest context, a Cornellà farem la Festa de la Mobilitat Sostenible el diumenge 24 de setembre, d’11 a 13.30 h, a l’av. Sant Ildefons – av. República Argentina, amb activitats per a tothom:

Circuit infantil d´habilitat amb bicicleta i Circuit d´adults en vehicles sostenibles/ Carpes informatives/ Gargot de bicicletes (jocs fets amb bicicletes reciclades)/ Cavallets ecològics/Tricicle Juga com abans /Pedalem pel clima/Classes d’spinning/ Mostra d´autobusos d´època i altres vehicles sostenibles/Amb bici sense edat (passejos amb bicicleta per a la gent gran)/Conec el tram/ Cistelles o caixes per a bicicletes, i molt més.

LA BAIXCICLETADA

A nivell comarcal es celebra la 20a Baixcicletada, el diumenge 1 d’ octubre. La sortida des de Cornellà és a la plaça Europa, 11 h i l’arribada al Parc de Torreblanca (Sant Joan Despí), cap a les 12.15 h. Quan arribeu al final trobareu un avituallament per recuperar forces i podreu gaudir d’una festa amb activitats, animació, “Fotomissatge” i sorteig de bicicletes entre totes les persones participants.

La inscripció és gratuïta i la podeu fer als punts de trobada i sortida (mitja hora abans) o a la web: https://labaixcicletada.wordpress.com

Deixa un comentari