Exposicions i més

‘Miradas del mundo’: com una imatge en blanc i negre pot retratar l’ànima

“Ángel pone el foco en la persona como centro del universo donde mora. La cámara es una especie de bisturí que disecciona las calles que pisa, los hombres y mujeres o niños que recorren esas calles, esos barrios. Nos miran a los ojos para decirnos quienes son, quienes somos.” Antonio Tejedor, escritor.

El 29 de setembre s’estrena al Castell de Cornellà l’exposició ‘Miradas del mundo’, del fotògraf cornellanenc Ángel Balmón. Una mostra de fotografies en blanc i negre que ens permeten recórrer diversos continents a través de les mirades de protagonistes anònims, i intentant despertar les nostres emocions. La inauguració tindrà lloc el mateix divendres 29, a partir de les 20 hores.

Protección. Etnia Mursi, Etiopía

Persones soles, estampes familiars, grups d’amics… infants, joves, adults o grans, la humanitat protagonitza la mirada del fotògraf, i en la majoria d’ocacions rebem de tornada la mirada conscient o casual d’aquests protagonistes.

‘Miradas del mundo’ es podrà visitar a la sala d’exposicions del Castell de Cornellà fins al 29 d’octubre de 2023. El seu horari és de dilluns a divendres de 10 a 14 h, i de 17 a 20 hores. Els diumenges i festius (inclòs el dijous 12 d’octubre) també es pot visitar en horari de matí, de 10 a 14 hores.

«Cuando fotografías gente en color, fotografías sus ropas. Cuando fotografías gente en blanco y negro, fotografías sus almas» Ted Grant

Respeto a los mayores. Merzouga, Marruecos

Deixa un comentari