Activitats familiars Arts escèniques Uncategorized

El final de la Jordiada 2023

Darrers actes de la XXX Jordiada de Cornellà de Llobregat.

La programació local de celebració de Sant Jordi finalitza el 10 de juny.

Tot i que la gran festa de la Jordiada es va celebrar diumenge 23 d’abril, la programació local de Sant Jordi s’allarga fins al 10 de juny. La majoria d’aquestes propostes culturals vinculades a la llegenda del cavaller, del drac i de la princesa es concentren aquesta setmana, amb la implicació de totes les entitats i associacions culturals de Cornellà que formen part de la comissió de la Jordiada.

LLIBRETA VIATGERA

La Biblioteca Clara Campoamor organitza aquest dimarts 25 d’abril, a les 18 h, un taller d’enquadernació japonesa i creativa titulada “Llibreta viatgera”, a càrrec de Dolça Llibreta. Les inscripcions s’han de presentar a través de la Xarxa de Biblioteques de Cornellà, sigui per internet o trucant al 936 345 504  

LLIURAMENT DEL 10è CONCURS DE RELATS BREUS DE CORNELLÀ

El Castell de Cornellà serà l’escenari del lliurament dels guardons del X Concurs de Relats Breus que organitza l’Associació cultural Projecte LOC i l’Ajuntament de Cornellà. Ernesto Rincón, president d’aquesta entitat i comissari de la Jordiada d’aquest any, i l’escriptora Empar Fernández presentaran els seus darrers treballs i seran els responsables de lliurar els diplomes. Serà divendres 28 d’abril, a partir de les 19 h.

DINS DEL COR

La Biblioteca Marta Mata se suma a la programació de la Jordiada 2023 amb aquesta sessió de conte-contes per a nadons d’entre 6 a 36 mesos titulada “Dins del cor”. Ada Cusidó serà la conductora d’aquesta trobada, que tindrà lloc el dissabte 29 d’abril, a les 11 h. Per participar, cal omplir aquest formulari o trucar al 934 800 602

TRESQUEM

Ja durant el mes de maig, es desenvoluparà una sessió del Tresquem, que és un recorregut amb gimcana per parelles pels carrers de Cornellà amb l’objectiu de descobrir la ciutat d’una manera diferent. Aquesta activitat es desenvoluparà el diumenge 7 de maig, per tota la ciutat. Per assistir, cal inscriure’s a través de www.tresquem.cat Cada parella té un horari i un punt de trobada diferent.

LLIURAMENT DELS PREMIS DEL CONCURS DE FOTOGRAFIA DE LA JORDIADA

I la programació especial de la Jordiada 2023 finalitza amb el lliurament dels premis del Concurs de Fotografia Memorial “Bernardí Fornals” i del Tresquem. Serà el 10 de juny, a les 12 h, a la Masia Can Tirel.

Afegeix un comentari

Deixa un comentari