Festes de barri Festival i fires

El Pedró està de festa aquest cap de setmana!

Després de les vacances d’estiu,  alguns barris de Cornellà tenen previstes les seves festives pròpies i aquest cap de setmana és el torn del Pedró. Coincidint amb Sant Miquel, patró del Pedró, s’han programat un seguit de propostes lúdiques per a tota la família.

Dijous 29 de setembre, a les 20 h, coincidint amb el dia de Sant Miquel, hi haurà una missa a la parròquia de Sant Miquel, on cantarà el cor de l’Orfeó Catalònia. L’endemà, divendres 30, a les 20.30 h, la festa comença amb el correfoc, primer en versió infantil i després per al públic adult, des de la plaça del Trinquis i pels diferents carrers del barri. A les 22 h, s’ha programat una actuació de DJ a la plaça del Pallars.

Dissabte i diumenge són els dies que aglutinen més activitats. Des de les 11 h del dissabte i fins a les 23 h, hi haurà mercat d’artesania (a la plaça del Trinquis) i cercaviles, concerts i l’actuació “Manolito el Gafas  (a la plaça del Pallars).

Diumenge 2 d’octubre, la festa continuarà des de les 10 h, amb partits d’escacs, botifarrada popular actuacions musicals i, per finalitzar la festa, havaneres, a les 20 h.

A les festes del Pedró col·laboren les entitats: l’Associació de Veïns del Pedró, l’Orfeó Catalònia, Foment de Cultura Popular de Cornellà, Peña Los Aficionaos, Hermandad del Rocío, Cofradía Cristo de la Buena Muerte, Castellers de Cornellà, Diables de Cornellà, Factoria de Foc i la Parròquia de Sant Miquel.

 

 

El barri Centre tindrà les seves festes del 7 al 9 d’octubre i Sant Ildefons, celebra la seva festa de barri, del 12 al 16 d’octubre.

Deixa un comentari