Arts escèniques

Els concerts del Corpus

Els concerts del Corpus a Cornellà de Llobregat.

23 artistes actuaran a la nostra festa major, entre els escenaris de la plaça de Catalunya, el parc de la Ribera o la plaça de Sant Ildefons. Totes les actuacions són gratuïtes.

La música i el Corpus semblen germans bessons. I no és per a menys, la veritat, perquè quina bogeria els artistes que actuaran a la nostra ciutat. Són de diferents estils i gustos, però tots tenen un eix comú: SÓN GRATUÏTS.

La gran majoria es faran a la plaça de Catalunya, tot i que el parc de la Ribera i la plaça de Sant Ildefons també seran els altres escenaris del Corpus 2024.

Els concerts del divendres es destinen principalment per al públic més jove, amb les actuacions de Siderland (a les 20 h), Julieta (22 h) i Walls (a les 23.20 h).

Els artistes convidats per al dissabte estan pensats per a un públic més adult, amb les actuacions de Merche i de Carlos Baute. La cantautora actuarà a les 20.30 h i el veneçolà a les 23.30 h, després del Piromusical.

Paral·lelament a aquests concerts, a les 21 h, a la plaça de Sant Ildefons, hi haurà un concert de La Veu de Cornellà, amb els artistes guanyadors i finalistes.

I a l’acabar el concert de Carlos Baute, a les 23.30 h, en el parc de la Ribera, es farà el Festival DJ’S Women, amb dJenka i Jackie-D.

El Corpus 2024 finalitzarà amb el concert de Los 40 Pop Cornellà i les actuacions d’Alfred García, Nerea Rodríguez, Sofia Coll, Depol, Hilario, Noan, Lemot, Mantra, Polo Nández, MALMO040, Lau Gibert, Ters i Joven Greko. (Hi hauran dos artistes més convidats, però és una sorpresa… una sorpresa moooolt bona, us agradaran. Un es diu Nil i l’altra és molt ‘ochentera…’)

A més, també hi haurà actuacions a la Peña Atlético Minas de la plaça d’Europa, orquestres a la festa galega de Rosalía de Castro, en el parc de Can Mercader i L’Envelat, a l’escola L’Areny.

Deixa un comentari