Arts escèniques

Els concerts del Corpus

Els concerts del Corpus 2023, a Cornellà de Llobregat.

La ciutat podrà gaudir de 12 propostes musicals, totes GRATUÏTES, durant la festa major i en diferents espais de Cornellà.

De manera innata, són molts els cornellanencs i moltes les cornellanenques que relacionen Corpus amb el concert principal de la plaça de Catalunya, però la part musical de Corpus és molt més que aquest concert principal. Voleu conèixer totes les propostes musicals que ompliran la plaça més popular de Cornellà? Doncs continueu llegint!

ENOL

El divendres 9 de juny, a partir de les 22 h, precisament la plaça de Catalunya acull el concert d’Enol.

LA FÚMIGA

La banda valenciana farà brollar l’optimisme i l’entusiasme del públic, la nit de divendres 9 de juny, a partir de les 23.30 h, a la mateixa plaça de Catalunya.

LA HÚNGARA

La Húngara actuarà el dissabte 10 de juny, a partir de les 20 h, a la plaça de Catalunya.

CELTAS CORTOS

El grup de Valladolid pujarà sobre l’escenari de la plaça de Catalunya, també el dissabte 10 de juny, després de l’espectacle piromusical, a les 23.30 h.

LOS 40 POP CORNELLÀ 2023

Serà diumenge 11 de juny, a la plaça de Catalunya, a partir de les 18.30 h.

El concert de Los 40 Principales, impulsat pel locutor cornellanenc Tony Aguilar, comptarà amb les actuacions del DJ Adrià Soler i la música de Joven Greko, Malmo 040, Paula Koops, Núria López (Eufòria), Siderland (Benidorm Fest), Lemot, Alfred García, Zzoilo, Nerea Rodríguez, Hilario, Depol, Nil Moliner i alguna sorpresa més!

Hi ha més propostes musicals, que podeu consultar aquí!

Afegeix un comentari

Deixa un comentari