Arts escèniques

Els espectacles de la Sala Padró

Les obres de la Sala Padró dels propers dies a Cornellà de Llobregat.

La Sala Padró presenta dos espectacles dins de la temporada de tardor del Cornellà Escènica. Són el concert de Flamaradas i l’obra de teatre per a joves ‘Strawberry Frapuccino’. El concert es portarà a terme el divendres 27 d’octubre, a les 21.30 h; i la funció, el diumenge 5 de novembre, a les 12 h. Per als dos espectacles hi ha encara entrades disponibles.

T’agrada la cultura independent? Les obres amb caràcter propi que s’allunyen de les modes? Doncs la Sala Padró proposa dues cites carregades de personalitat pels propers dies. Són un concert i una obra de teatre.

Concert de Flamaradas

Actuarà a la Sala Padró el divendres 27 d’octubre, a partir de les 21.30 h. El preu de l’entrada és d’11’30 euros.

Comencem parlant de la cita musical perquè és la més propera. Flamaradas és una banda catalana liderada per Daniel Magallón, cantant de veu profunda nascut a Sant Joan Despí. En la seva música ressonen les veus de cantautors clàssics i els batecs de la música popular. Les cançons de Flamaradas ens arriben des del present més immediat amb unes lletres a mig camí del surrealisme i la quotidianitat que en moltes ocasions fan referència a la vida en els marges de la gran ciutat. Aquí podeu escoltar un dels seus temes més coneguts:

Strawberry Frapuccino

A la Sala Padró, el diumenge 5 de novembre, a les 12 h. El preu de l’entrada és d’11’30 euros.

La companyia The Amateurs presenta aquesta història adreçada al públic jove sobre el bullying i els sentiments dels qui el pateixen. És una obra especialment interessant per a les escoles i instituts perquè explica la història d’un noi víctima de l’assetjament escolar que té intenció de suïcidar-se, però que troba en una desconeguda d’internet una amiga per superar aquesta situació.

‘Strawberry Frappuccino’ és l’última de les obres que forma part de la trilogia Partícules Paral·leles, que aborda com la tecnologia digital està canviant la manera de relacionar-nos en les nostres vides. Sara i Nil són dos adolescents que se segueixen en Instagram, malgrat no conèixer-se en persona. Aquest anonimat els permet compartir coses que de vegada no ens atrevim a dir cara a cara, en la vida real. Nil agafa confiança i explica a Sara els seus problemes i alguns dubtes personals. Finalment, confessa que està patint assetjament per part d’un company de classe, fet que li fa plantejar-se algunes sortides que posen a Sara en estat d’alerta.​​

Si aneu a veure aquesta obra, compartiu les vostres impressions a les xarxes, amb el hastag #aquiproubullying

Deixa un comentari