Arts escèniques

Els espectacles de L’Auditori

L'Auditori de Cornellà presenta dos espectacles diferents durant les properes setmanes a Cornellà de Llobregat.

‘El perro del hortelano’ (diumenge 29 d’octubre) i el concert de Simfonova (diumenge 5 de novembre) són les properes cites de L’Auditori de Cornellà. Hi ha preus especials per edats i, si es fa compra anticipada, un abonament del 20%.

L’Auditori de Cornellà presenta dues obres durant les properes setmanes. D’una banda, tenim una cita teatral amb una versió nova de ‘El perro del hortelano’ i, d’una altra, un concert simfònic.

El perro del hortelano. Un clàssic fet Tricicle

El conegut Paco Mir –mític del Tricicle- dirigeix aquesta representació que versiona el clàssic de López de Vega en una comèdia sobre ‘teatre dins del teatre’. La funció es farà el diumenge 29 d’octubre, a les 19 h. Tot i que la sala ja està pràcticament plena, encara queden prou butaques lliures. En aquests casos, com sempre, si es fa compra anticipada, el tiquet té descomptes especials.

Un espectacle que no perd la comicitat de l’original i que explica amb tota claredat els embolics de Diana i Teodoro gràcies a la trama secundària, representada per només 4 actors que interpreten fins a 12 personatges de forma magistral.

Simfonova. L’òpera dels amics

Alguna vegada, t’has parat a pensar quines són les òperes preferides de Josep Roca o de Boris Izaguirre? Doncs Simfonova té la resposta en el seu concert titulat ‘L’òpera dels amics’, que arribarà a l’escenari cornellanenc el diumenge 5 de novembre, a les 18 h.

El projecte Simfonova ha mostrat sempre en els seus concerts la teoria que l’accés a l’òpera està a l’abast de qualsevol que tingui un mínim d’interès a accedir-hi i això és el que intenta mostrar també L’òpera dels amics, el seu cinquè muntatge.

L’espectacle inclou la interpretació dels fragments operístics que més emocionen i agraden a 5 personatges populars: Carles Sans (El Tricicle), Josep Roca (sommelier i propietari d’El Celler de Can Roca), Helena García Melero (periodista de TV3), Toni Clapés (periodista i presentador de RAC1) i Boris Izaguirre (escriptor, presentador de televisió i showman).  En una conversa distesa amb el presentador Marcel Gorgori, creador i presentador dels espectacles de Simfonova, justifiquen el perquè de les seves preferències operístiques, i expliquen les circumstàncies personals que els porten a triar aquells fragments.

De les òperes Rigoletto o Il trovatore, de G. Verdi, Madama Butterfly, Tosca o La Bohème, de Puccini,  Tannhäuser, de Richard Wagner, Carmen, de Bizet,  Cavalleria rusticana, de Mascagni, o Samsó i Dalila, de Saint-Saëns, són algunes de les àries que trien els 5 personatges i que s’interpreten en el concert.

Deixa un comentari