Arts escèniques Teatre i arts Teatre i dansa

Estrena de l’obra guanyadora del darrer Concurs de Teatre Amateur Ciutat de Cornellà

L’Auditori de Cornellà rep aquest diumenge 11 de desembre, a les 19 h, l’obra de teatre “Les Arrels”, que és precisament l’obra guanyadora de la darrera edició del Concurs de Teatre Amateur de Cornellà. La cita és a les 19 h i el preu de l’entrada és de 10 euros, si es fa de manera anticipada.

Un dels premis de guanyar aquest concurs de teatre amateur és poder actuar en un escenari professional davant d’un públic ampli. I és per aquesta raó que s’ha fixat aquesta cita a la sala de teatre cornellanenca, per on han passat tants artistes de renom…

L’obra de teatre “Les Arrels” que es presenta aquest diumenge és del Grup de Teatre d’Amics de les Arts de Terrassa. El seu argument és el següent: quantes vegades hem pensat que no estem del tot conformes amb el que passa, en com ens obliguen a fer les coses, en com ens inciten a viure, però que nosaltres sols no hi podem fer res i val més viure tranquils i ja està? El món ha evolucionat sempre, i ho seguirà fent, gràcies a la gent que es mou, que vol pensar, preguntar i entendre per què ens passen les coses, per què vivim d’una manera o d’una altra. La peça és una adaptació de l’obra d’Arnold Wesker.

Deixa un comentari