Activitats familiars Cultura en familia

Dues propostes infantils durant aquest cap de setmana de pont

Desembre és un mes màgic. Les ciutats s’engalanen amb figures, avets i llums; els infants estan il·lusionats per l’arribada del Pare Noel, del Tió o dels Reis Mags i els més grans es deixen contagiar d’aquest esperit. És per aquesta raó que moltes famílies s’animen per compartir moments especials i de qualitat i una bona manera de fer-ho és participant d’activitats familiars.

En aquest sentit, l’Ajuntament de Cornellà ofereix dues propostes aquest cap de setmana adreçades als més petits.

“PLANTERARI: EL CEL DE NADAL”

La primera d’aquestes activitats comença a les 11 h del diumenge 11 de desembre, al Castell. A càrrec del grup Explora 360º, els assistents podran veure tot un cel de Nadal, ple d’estels i d’estrelles precioses que faran somiar els més petits i conèixer com podia ser el cel durant la Nit de Nadal o durant l’arribada de Ses Majestats. Aquesta cita rep el nom de “Planetari: el cel de Nadal” i és totalment gratuïta. Es recomana per a infants de 3 a 8 anys i tindrà tres passis, degut de l’aforament limitat del recinte. La primera sessió comença a les 11, seguida de les 11.45 h i de les 12.30 h. Per assistir-hi, cal inscripció prèvia a través de:

Telefònicament, al 93 474 51 35, de dilluns a divendres, de 9.30 a 14 h

Per correu electrònic a: patrimonireserves@aj-cornella.cat

“ORBITAL”

La segona proposta familiar d’aquest cap de setmana a la ciutat és una obra de teatre de la companyia Farrés Brothers. És la història senzilla i delicada que encaixa amb un vídeo de gran format on es barreja amb el gest, els titelles, els objectes i la dansa. També es recomana per a un públic infantil d’entre 3 i 8 anys i es portarà a terme a la Sala Ramon Romagosa, a partir de les 12 h, del diumenge 11 de desembre. En aquest cas, el preu de l’entrada és de 5,40 euros i si es fa compra anticipada, poden haver descomptes de fins al 20%.

Aquest Nadal, gaudeix de la cultura i de la teva ciutat!

Deixa un comentari