Activitats familiars

Torna la màgia del Sant Ildephon’s Christmas Festival

Aquest dissabte se celebra una de les activitats nadalenques més importants de l’agenda local. És la celebració del Sant Ildephon’s Christmas Festival, que enguany arriba a la seva tercera edició. Aquesta festa és una mostra de la cultura i el lleure al barri de Sant Ildefons i es portarà a terme al carrer de l’Avellaner, entre les 11 i les 20.30 h. És un pla perfecte per gaudir en família de diferents activitats pròpies d’aquestes dates, amb l’ADN de Cornellà.

Com podeu comprovar en la planificació de les activitats, aquesta zona del barri de Sant Ildefons s’omplirà d’ambient nadalenc: activitats com tallers familiars i participatius, elaboració de guarniments, música i ball, i la intervenció a l’escenari de les veus de l’Escola Municipal de Música i de l’escola Eva Gris, entre d’altres. A més, el ST Ildephon’s Christmas Festival també compta amb una part gastronòmica, amb xocolatada a la tarda i amb servei de bar durant tot el dia.

El Sant Ildephon’s Christmas Festival és una bona manera de començar a celebrar Nadal, donar el tret de sortida a totes les propostes locals d’aquesta època de l’any, amb activitats properes i imaginatives, sense moure’s de casa.

Deixa un comentari