Activitats familiars

Torna la Fira Infantil de Nadal al Parc Esportiu Llobregat

Del 22 al 31 de desembre obrirà les portes el saló lúdic i educatiu amb una atractiva oferta d’activitats adreçades a menors d’entre 3 i 12 anys

Les instal·lacions del Parc Esportiu Llobregat (PELL) tornaran a acollir per segon any consecutiu la Fira Infantil de Nadal, que arriba a la seva 29a edició. S’ha decidit repetir perquè el PELL és un equipament amb un emplaçament estratègic, ampli, versàtil i que permet acollir les diferents activitats programades: castells inflables, tallers, atraccions firals, karaoke…

La nova edició del saló infantil obrirà les seves portes dijous 22 de desembre i romandrà oberta fins al 31 de desembre, a excepció dels dies 25 i 26 que estarà tancat. L’horari també serà el mateix per totes les jornades d’11 a 20h, excepte els dies 24 i 31 de desembre quan la fira tancarà a les 18h. L’oferta que contemplarà estarà adreçada a nens i nenes d’entre 3 i 12 anys i recordem que només ells paguen entrades, quedant l’accés gratuït pels adults que els acompanyin.

Creativitat i diversió a dojo

L’espai firal compta amb diferents racons o itineraris distribuïts entre el pavelló poliesportiu del PELL i el hall de l’equipament. En la pista del pavelló, els infants trobaran tota la zona de castells inflables, llit elàstic, un circuit d’habilitats organitzat per la Guàrdia Urbana i tallers de manualitats. Entre aquests últims, destaquem el taller de construccions Lego, un taller de confecció de polseres i el taller de maquillatge que, edició rere edició, és tan aclamat pels ‘peques’. En les marquesines superiors els visitants podran saltar i gaudir de més inflables i del també, molt aclamat, Karaoke. Afegir l’espai dedicat al Toc Toc Jocs on els nens i nenes poden jugar amb un munt de propostes fetes totes amb portes i materials de fusta reciclada.

La part lateral, en el hall, s’ha reservat pels més menuts amb una ludoteca d’uns 50 metres quadrats i la possibilitat de divertir-se en l’espai Cornellà en miniatura, un àrea infantil que permet el joc i el passeig gaudint de reproduccions en miniatura d’edificis i llocs emblemàtics de Cornellà com una reproducció de la piràmide de Fira de Cornellà, l’Església Santa Maria o la coneguda Torre de la Miranda entre molts altres.

Exhibició de gossos policia

Amb la col·laboració del cos de la Guàrdia Urbana de Cornellà, en l’espai exterior es duran a terme exhibicions de gossos policia que ensenyaran a grans i petits les claus dels ensinistraments d’aquests especials agents de la seguretat.

La  Fira Infantil de Nadal és un dels esdeveniments més esperats i ofereix la millor alternativa lúdica i educativa pels més petits durant les seves vacances nadalenques. Es tracta d’una de les fires més veteranes que torna carregada de noves il·lusions, diversions i sorpreses.

  • Fira Infantil de Nadal 2022
  • Dies oberts al públic:Del 22 al 31 de desembre 2022
  • 25 i 26 de desembre tancat
  • Horari:d’11h a 20h excepte 24 i 31 de desembre d’11h a 18h

Deixa un comentari