Esports i aire lliure Uncategorized

Excursió nocturna pel riu

Visita nocturna al riu Llobregat, al seu pas per Cornellà de Llobregat.

Serà aquest dissabte 20 de maig, a partir de les 19.30 h. Encara hi ha places disponibles i, tot i ser una activitat gratuïta, cal inscripció prèvia.

El calendari de visites guiades al riu Llobregat continua i, precisament, aquest cap de setmana ens porta una de les propostes més aventureres de la programació: LA VISITA NOCTURNA. Si teniu fills petits, no dubteu a apuntar-vos. Els encantarà! És una manera de sentir-se amazones enmig d’un espai natural com és la llera, a mesura que el sol va marxant i quan comencen a sentir-se sorolls desconeguts per als urbanites.

La cita comença a les 19.30 h –quan encara hi ha llum natural-, al carrer de Verge de Montserrat (on comença la passera del riu). Des d’allà, començarà la comitiva cap a l’interior de la zona natural. Es recomana portar roba còmoda, anar una mica més abrigats que durant el dia (perquè a la nit sempre baixen les temperatures) i, molt important, dur LLANTERNES! I amb això segur que captareu l’atenció dels menuts perquè els entusiasme ser els encarregats d’il·luminar el camí.

La visita nocturna al riu Llobregat compta, com sempre, amb experts que informen de la biodiversitat, explicant les distintes espècies animals i de vegetació que trobem en el nostre trosset de riu. L’activitat té una durada aproximada de dues hores i és factible desenvolupar-la en família.

CALENDARI DE VISITES AL RIU

20-5-23: Visita guiada Nocturna (a les 19.30 h)

10-6-23: Revisió de caixes niu + Anellament científic

16-9-23: Visita guiada centrada en la descoberta d’Insectes i papallones

14-10-23: Visita guiada + Anellament científic

11-11-23: Plantada d’arbres substituint canyar

16-12-23: Visita guiada + Anellament científic

Deixa un comentari