Arts escèniques Uncategorized

Continua el Festival Flamenc de Catalunya

Continua el festival flamenc de Catalunya a Cornellà de Llobregat.

El Festival d’art flamenc de Catalunya a Cornellà ens porta cinc espectacles aquesta setmana.

Després de l’èxit de l’espectacle de Kiki Morente, el darrer dissabte a L’Auditori de Cornellà, aquesta setmana continua el Festival d’Art Flamenc de Catalunya a Cornellà i, en aquest cas, ens porta cinc activitats diferents. A banda de les actuacions flamenques, tindrem dues cites formatives molt interessants.

DESCARREGA LA PROGRAMACIÓ

TAULA RODONA, DIJOUS 18 DE MAIG

El festival sempre té una part més teòrica i reflexiona i en aquesta trenta-novena edició, arriba amb la taula rodona nomenada “Homenatge a Julián Navarro El Califa: sus vivencias, nuestros recuerdos”. Es portarà a terme a la Sala Raimon Llort de la Biblioteca Central el dijous 18 de maig, a les 19 h.

MASTERCLASS DE PASTORA GALVÁN

Com dèiem, la part teòrica i formativa és protagonista del festival i, per aquest motiu, es porta a terme la masterclassd’aquesta bailaora sevillana que ha treballat als EUA amb la Companyia de Teatre Flamenc de San Francisco. Aquesta sessió està prevista per al divendres 19 de maig, a les 18 h, a l’Escola de Flamenc de Paca García. Per consultar preus i reservar places a través del 637 080 677

ACTUACIÓ DOBLE

Sandra Carrasco & David de Arahal i Julián Estrada & Manuel Silveria actuaran en aquest festival el mateix dia. Aquesta cita musical es podrà gaudir el dissabte 20 de maig, a les 20 h, a l’auditori de Sant Ildefons. El preu de l’entrada anticipada és de 5,09 €.

‘LAS ACADEMIAS BAILAN’

Las Academias bailan en el festival d'art flamenc de Catalunya a Cornellà de Llobregat.

Un clàssic del Festival Flamenc de Catalunya a Cornellà són les actuacions de les acadèmies de ball de la ciutat. Enguany, aquesta cita està prevista per al diumenge 21 de maig, a les 12 h, a la plaça del Pilar. Actuaran els següents quadres de ball: Associació Andalusa Hijos de Almáchar, Centre Andalús Blas Infante de Cornellà i l’Acadèmia de Ball Flamenc Paca García. Estarà presentat per José María Flores.

DARRERES CITES

El Pele & Niño Seve i Costi ‘El chato’ actuaran a l’auditori de Sant Ildefons, el dissabte 27 de maig, a les 20 h. Aquestes actuacions tancaran el certamen d’enguany. L’entrada té un preu de 5,09 euros, si es fa de manera anticipada.

Deixa un comentari