Exposicions i més

Expo fotogràfica a la Central

Exposició del Concurs de fotografia amateur de medi ambient, a la Biblioteca Central de Cornellà de Llobregat.

Fins al 7 de juliol, es pot visitar la mostra del 19è Concurs de fotografia amateur de medi ambient que impulsa l’Ajuntament de Cornellà. Està situada a la Biblioteca Central (Gavarra).

I una proposta refrescant per gaudir aquests dies és visitar l’exposició de les obres guanyadores del XIX Concurs de fotografia amateur de medi ambient de Cornellà. I diem que és refrescant per la seva ubicació, que és precisament un dels refugis climàtics disponibles a la ciutat. Es tracta de la Sala Raimon Llort de la Biblioteca Central i la mostra es podrà visitar fins al 7 de juliol.

Com és habitual, l’Ajuntament de Cornellà ha organitzat aquest certamen que combina la fotografia, les xarxes socials i el medi ambient. Sota el tema “La natura amagada a la ciutat”, durant el mes de maig, es va obrir la convocatòria i el jurat ha valorat les 330 obres presentades. Un èxit de participació que ha culminat amb les tres fotografies guanyadores.

Finestra al paradís

Aquesta impressionant instantània ha estat obra de Francisco Núñez. Les palmeres que apareixen des d’una de les finestres del Palau de Can Mercader s’ha emportat el primer premi del concurs.

Pastura

Pot semblar increïble, però a Cornellà hi ha ramaderia i aquesta imatge és un bon exemple. Està feta pels camins rurals del voltant del riu Llobregat. Aquesta és la segona obra guanyadora. L’autor és Emili Combalia.

Como pies en el agua

Aquest muntatge òptic s’ha endut el tercer premi de l’edició d’aquest 2023. La seva autora, Montserrat Morote, ens transporta la sensació de tenir els peus a l’aigua, tot i que, en temps de sequera, el que es creu aigua no és més que una façana. El jurat ha premiat la creativitat d’aquesta fotografia i per aquesta raó s’ha endut el tercer premi.

La resta de les obres finalistes estan exposades, com dèiem, a la Sala Raimon Llort. I, a més d’aquesta mostra, les 12 obres finalistes s’utilitzen per a l’edició del calendari de medi ambient de 2024.

1 comentari

Deixa un comentari