Exposicions i més

Les exposicions del Cicle de refugiats

Continua el cicle de refugiats a Cornellà de Llobregat.

La ciutat podrà gaudir aquests dies de quatre exposicions diferents i d’un curtmetratge infantil per reflexionar sobre les realitats de les persones que es veuen obligades a desplaçar-se de casa seva.

Cornellà se suma a la commemoració del Dia Mundial de les Persones Refugiades amb un calendari d’actes que giren entorn d’aquesta celebració. I, com sempre, tot i que el dia oficial és el 20 de juny, a la nostra ciutat s’han previst propostes fins al 29 de juny.

LES EXPOSICIONS

  • Projecció d’un curtmetratge animat per conscienciar els més petits. Serà durant les tardes, del 19 al 22 de juny, a la Biblioteca Teresa Pàmies.
  • Exposició “Nisaah”, de l’Associació Catalana per a la Pau. Es podrà visitar fins al 28 de juny, a la Biblioteca Marta Mata. Aquesta mostra té quatre històries diferents des de la mirada de quatre dones que han trencat amb els rols i trajectòries que d’elles s’esperaven, transformant també la perspectiva del seu rol en la societat.
  • Exposició “Migracions Ambientals”, de l’Institut de Drets Humans Català, a la Biblioteca Sant Ildefons, fins al 29 de juny. Exposa un seguit de realitats de crisis mediambientals producte de les quals les persones es veuen destinades a migrar de manera forçosa.
  • Exposició “Wikkaritama”, a l’Oficina Jove de Cornellà, fins al 23 de juny. El fotoperiodista Sergi Rugrand exposa fotografies sobre l’impacte de les petrolieres a l’Amazònia peruana, la lluita dels seus pobles i les conseqüències en aquests.
  • Exposició de carrer “Cara a cara amb les Violències. Relats de resiliència a Centreamèrica”, de Ruido Photo i de l’Institut Català Internacional per la Pau. Està situat al viaducte de la Renfe fins al 22 de juny.

Deixa un comentari