Exposicions i més

Exposició de Leandro Peñas Peñas

El Centre Cívic de Sant Ildefons inaugura una exposició de Leandro Peñas Peñas.

La mostra s’inaugura el dijous 9 de maig, a les 19 h, en el centre cívic Sant Ildefons.

El Centre Cívic de Sant Ildefons presenta una exposició inèdita de les obres de l’artista cornellanenc Leandro Peñas Peñas. La mostra s’inaugurarà el dijous 9 de maig, a partir de les 19 h, en el centre cívic, i es podrà visitar fins al 29 de maig.

L’exposició presenta les talles de fusta que ha elaborat al llarg de la seva vida l’artista cornellanenc, un taxista ja jubilat de 85 anys, que aprofitava les aturades del cotxe per tallar entre carrera i carrera.

Leandro Peñas Peñas és veí de Sant Ildefons, procedent de Segòvia, que sempre ha estat un apassionat de la fusta i de les talles, però que mai s’hi va dedicar professionalment, tot i que talent no li faltava. Aquesta és la segona vegada que exposa, la primera va ser el 2018, però en aquest cas, es presenten totes les seves obres, recuperades algunes del seu poble natal.

Aquesta exposició forma part dels objectius de l’espai expositiu Satèl·lit’Art, que busca fomentar la participació comunitària i contribuir al reconeixement social de la ciutadania.

Deixa un comentari