Activitats familiars Esports i aire lliure

Festa del reciclatge

Festa del reciclatge a Cornellà de Llobregat.

El matí del diumenge 19 de maig, al carrer de la Miranda, es farà una festa relacionada amb la campanya de conscienciació mediambiental que l’Ajuntament de Cornellà està desenvolupant per millorar les dades de reciclatge a la ciutat. És una activitat adreçada a totes les famílies.

L’Ajuntament de Cornellà organitza una activitat especial aquest diumenge 19 de maig per conscienciar la població de la necessitat de millorar el reciclatge a la nostra ciutat. Sota el títol ‘Festa del reciclatge’, s’organitzarà un matí d’activitats en el carrer de la Miranda.

Aprofitant que durant els caps de setmana, aquest carrer de la ciutat està tancat al trànsit, el Consistori organitza una matinal carregada de propostes de consciència sostenible i adreçada a les famílies, des de les 11 i fins a les 13.30 h. Les activitats consistiran en tallers mediambientals i de selecció de residus, a més de la proposta ‘Juguem reciclant’.

Durant les dues hores i mitja de festa, també hi haurà espai de contes sobre la sostenibilitat i, una de les activitats més divertides serà assajar la coreografia del hit ‘Cornellà Recila+’, que fa unes setmanes vam compartir en les nostres xarxes socials.

Com ja sabeu, l’Ajuntament porta a terme una campanya per millorar les dades de reaprofitament de residus per tal d’adequar-se a la normativa europea. Aquesta campanya estarà carregada de diferents accions, com ara, instal·lar carpes informatives en les festes de barri i festes locals, però, a més, s’ha preparat una cançó a càrrec del cornellanenc Òscar Larios que busca arribar, de manera més impactant, al públic. Aquesta cançó també té una coreografia pròpia que ha creat l’Escola de dansa i cant Eva Gris.

Deixa un comentari