Activitats familiars Cultura en familia

Festa d’inici de la temporada “Cultura en família”, aquest diumenge, al parc de Can Mercader, totalment gratuït

Les famílies cornellanenques tenen una cita destacada aquest diumenge 2 d’octubre al parc de Can Mercader. És la gran festa d’inici de la temporada cultural i familiar “Cultura en família”, promoguda des de l’Ajuntament de Cornellà.

L’espectacle triat per començar a aquesta temporada de tardor barreja el teatre, el circ, la dansa i  la música. Es tracta de l’obra titulada “TEA TIME”, de la companyia Cirkofonic.

L’obra, que començarà a les 12 h i que és totalment gratuïta, explica la història d’un viatge emocional en què la tragèdia i la comèdia s’entrellacen íntimament. El seu rerefons és un homenatge als avis i a les àvies i, en definitiva, a totes aquelles persones que deixen d’estar presents físicament en la vida dels més petits.

L’espectacle està recomanat per a tots els públics, independentment de l’edat de l’infant. La  companyia utilitza el cos, la música, els gestos i la veu per transmetre el seu missatge i, per tant, resulta atractiu per a infants petits i més grans.

QUÈ ÉS CIRKOFONIC?

Cirkofonic és una companyia andalusa que va néixer a l’Escola Internacional de Circ i Teatre CAU de Granada. Els integrants van acabar la seva formació en 2017 amb les llavors d’aquest espectacle que ara arriba a la nostra ciutat. “Tea Time” s’ha presentat en diversos festivals europeus com Lunatica Festival (Itàlia), Lenzburger Gauklerfestival (Suïssa) i Gaukler Festival Feldkirch (Àustria).

El 2019, va néixer l’espectacle “Tea Time” en la secció oficial del Festival Circada, un dels més prestigiosos del món del circ i, actualment, aquesta obra està recomanada per la Xarxa de Teatres i ha estat premiat a la millor direcció en els Premis PACA de l’Associació de Circ d’Andalusia.

Deixa un comentari