Arts escèniques Teatre i arts Teatre i dansa

Coti i “Vida de peix”, aquest cap de setmana, a L’Auditori

L’Auditori de Cornellà tindrà un cap de setmana força mogut perquè ofereix dos espectacles d’alt nivell els propers dies. Dins de la seva programació d’aquesta tardor, aquest serà un dels caps de setmana més intensos per a la sala cornellanenca.

 

Les entrades ja estan disponibles i encara resten algunes butaques lliures. Es recomana comprar els tiquets abans del mateix dia de l’espectacle per poder gaudir dels descomptes. De fet, si feu servir la compra anticipada, podreu accedir a aquests espectacles des dels 10 euros.

Aquí trobareu tota la informació i els enllaços necessaris per beneficiar-vos.

 

COTI, EN CONCERT

Coti és el primer artista que estrenarà l’escenari musical de la temporada de tardor de L’Auditori amb un concert inclòs en la gira “Cercanías y Confidencias”. La cita és dissabte 1 d’octubre, a partir de les 20 h. Es tracta del seu projecte més íntim i personal, que va començar l’any 2016. El concert està format per tres músics de corda en homenatge al seu darrer disc, gravat en directe al teatre Colón de Buenos Aires.

Fitxa tècnica
Coti Sorokin: Guitarra acústica, guitarra espanyola, bandoneó, piano.
Milena Brody: Viola i veu
Jitka Keltie: Violí
Elisa Tejedor: Chello

ROSA ANDREU I MERCÈ COMES A “VIDA DE PEIX”

Dues grans del teatre català actuen a Cornellà. Són Rosa Andreu i Mercè Comes, que interpreten l’obra de teatre “Vida de peix”, diumenge 2 d’octubre, a les 19 h.

Vida de peix … sense espines! és una comèdia amb excel·lent acollida per part del públic que se centra a mostrar les converses entre dues dones, Marcia i Llúcia, en una sala d’espera, d’una consulta qualsevol … L’obra de teatre de la Cia. Telmailuís, utilitza un llenguatge directe i natural, irònic i divertit. Converses que, aparentment són per passar l’estona, però que van derivant cap a situacions complexes i reals com la vida mateixa de les dues protagonistes.

 

FITXA ARTÍSTICA
Idea original i direcció: Mercè Comes
Dramatúrgia: Mercè Comes amb la col·laboració de Rosa Andreu
Ajudant de direcció: David Pintó
Escenografia i il·luminació: Joan Segura
So: Raimon Segura (Rai)
Producció: ANNEXA

Deixa un comentari