Conferències

Nova exposició sobre el futur de Cornellà, a la plaça d’Europa, a partir d’aquest dijous

A partir del 29 de setembre, la plaça d’Europa acollirà l’exposició “Enfortir Cornellà”, que es podrà visitar fins al 6 de novembre. La mostra presenta totes aquelles iniciatives municipals que s’han desenvolupat en els últims anys i els projectes de futur per garantir el progrés de la ciutat i el benestar de tots els seus habitants, a més de posar en valor la implicació ciutadana en molts d’ells.

El projecte “Enfortir Cornellà” es divideix en tres eixos (medi ambient, benestar social i convivència) i la carpa de l’exposició també es distribueix sobre la base d’aquests tres pilars. A través de fotografies de grandària natural, mosaics d’instantànies del dia a dia de la ciutat, plans, plafons i alguna activitat més interactiva, es presenten els projectes que posen el focus principal en l’atenció a les persones per aconseguir que ningú es quedi enrere. Així mateix, també es recullen les actuacions per fomentar la convivència i la cohesió social.

La mostra es podrà visitar, des del 29 de setembre al 6 de novembre, de dilluns a diumenge, de 10 a 14 h i de 16 a 20 h.

L’exposició també centra la seva mirada a la ciutat del futur i fa un repàs a tots els projectes que estan en execució per fer de Cornellà un municipi més sostenible i respectuós amb la salut de les persones i amb el nostre ecosistema.

L’objectiu és valorar els projectes, equipaments i serveis posats en marxa en els últims anys i que ens col·loquen en un moment crucial per consolidar una ciutat més igualitària, solidària, resilient, cohesionada i sostenible.

L’acte inaugural d’aquesta exposició serà dijous 29 de setembre, a partir de les 19 h, de la mà de l’Alcalde de Cornellà, Antonio Balmón.

Entorn d’aquesta mostra, també s’han programat diferents activitats relacionades. Aquest és el calendari amb les cites més properes:

 

DIJOUS 29 DE SETEMBRE

19 h: Acte inaugural de l’exposició

 

DIVENDRES 30 DE SETEMBRE

De 10.15 a 12.15 h: Taller de gimnàstica

De 17.30 a 19 h: Taller de Txi Kung per a gent gran

Hora encara a determinar: Presentació del “Bici sense edat”, organitzada per la Fundació Dependents. El projecte disposarà d’un espai expositiu a la sala polivalent fins al 3 d’octubre.

 

DISSABTE 1 D’OCTUBRE

A les 11 h: xerrada sobre seguretat i prevenció de robatoris per a la gent gran, a càrrec de Mossos d’Esquadra

 

DIUMENGE 2 D’OCTUBRE

A les 10 h: caminada de la gent gran (el punt de sortida és la plaça d’Europa)

D’11 a 13 h: concert “Sona sona la pianola”, a l’exterior de la carpa

 

DILLUNS 3 D’OCTUBRE

A les 10 i a les 12 h: Sessions “Ànim 10”, de l’Esport Salut

Del 3 al 9 d’octubre: Exposició: “El patrimoni històric de Cornellà”, amb la col·laboració de l’Avenç de Cornellà

A les 18 h: Taller de famílies AFDA (Asociación de Familias con Dificultades de Aprendizaje)

 

Deixa un comentari