Arts escèniques

Festival Dansafolk ’24

Torna el festival Dansafolk a Cornellà de Llobregat.

El festival de folklore català comença aquest divendres amb un concert de sardanes (al Castell de Cornellà, a partir de les 21.30 h) i acabarà el diumenge amb una actuació de l’Esbart Fontcoberta de Banyoles (al Castell de Cornellà, a les 19 h).

Aquesta setmana i dins de la programació de les Nits d’Estiu ’24, se celebra una nova edició del Dansafolk. Com ja saben (perquè és una de les propostes d’aquesta programació especial de juliol més veterana), es tracta d’un festival de cultura popular catalana que impulsa L’Agrupa.

L’edició d’aquest any es divideix en tres dies concentrats durant aquest cap de setmana:  el divendres 12, el dissabte 13 i el diumenge 14 de juliol. En aquest certamen, actuen les bandes i els grups de més prestigi del folklore català i, com a mostra, els artistes que hi participen.

És una cita musical dedicada a totes les Carmes, Carmetes i Carmesines, amb narració i veu. Aquesta trobada cultural comença el divendres 12 de juliol, a les 21.30 h, al Castell.

Com no podria ser d’una altra manera, les havaneres tornen a ser protagonistes del festival Dansafolk de Cornellà, però, en aquest cas, en femení. Neus Mar i el seu quartet de músics actuaran al Castell, el dissabte 13 de juliol, a partir de les 22 h, amb cançons marineres i boleros. L’entrada és gratuïta, però si voleu gaudir també d’un got de rom cremat, n’haureu de pagar un euro.

I el festival Dansafolk s’acomiadarà amb l’actuació de l’Esbart Fontcoberta de Banyoles, qui presentarà diferents danses catalanes i de nova creació entre el públic assistent. Aquest espectacle comença a les 19 h, també al Castell de Cornellà.

Deixa un comentari