Arts escèniques

Jordi Évole, en concert

Los Niños Jesús actuen a Cornellà de Llobregat dins de la programació de Nits d'Estiu 2024.

El cornellanenc actua amb la seva banda Los Niños Jesús el dissabte 13 de juliol, a la plaça del Pallars, a partir de les 22 h.

Una de les actuacions destacades d’aquesta setmana inclosa en la programació Nits d’Estiu és el concert de la banda Los Niños Jesús, que té un músic molt conegut per a nosaltres, el periodista cornellanenc Jordi Évole. El grup actuarà el dissabte 13 de juliol, a la plaça del Pallars, a partir de les 22 h. L’entrada és, com tota la programació cultural de Nits d’Estiu, gratuïta.

Los Niños Jesús són una banda formada per Jordi Évole i amics de Sant Boi que versionen clàssics de tota la vida d’una manera molt festiva i, fins i tot, podríem dir que divertida. El bon ambient del grup es contagia entre els assistents, creant un clima d’amistat i de fraternitat poc habitual en les bandes de rock.

Aquesta actuació de Los Niños Jesús a Cornellà és un moment molt especial per al periodista, ja que serà la primera vegada que la seva banda tocarà en la seva ciutat natal. Una experiència única i molt recomanable que no ens podem perdre aquest cap de setmana!

Deixa un comentari