Activitats familiars Esports i aire lliure

Finalitza la programació d’Enfortir Cornellà

Els darrers actes estan previstos per al dimecres 30 de març, amb tres propostes totalment diferents.

L’Ajuntament de Cornellà ha iniciat aquesta programació d’activitats al carrer i en diferents espais públics municipals per impulsar la cohesió social, sota el lema “Enfortir Cornellà”. Es tracta d’una iniciativa per posar en valor els pilars sobre els quals se sustenta la societat cornellanenca per afrontar el futur amb garanties. Tot plegat, també és una manera de destacar el treball comunitari i la col·laboració ciutadana, dels agents socials, de les entitats i dels col·lectius locals.

La nova programació ha comptat amb 45 activitats repartides per tota la ciutat, a través de les cinc biblioteques municipals, els centres cívics, l’Orfeó Catalònia, la seu de la Peña Dominó, l’auditori de Sant Ildefons i el Castell. S’han portat a terme en horaris de matí i de tarda i han tractat temes diversos, com ara el medi ambient, el voluntariat, la seguretat o, fins i tot, la reducció de les factures de subministraments -temàtica de la darrera activitat programada-.

La programació va començar dimarts 7 de febrer, a la Biblioteca Central, amb una xerrada sobre les voluntats anticipades, a càrrec de la Fundació per a l’atenció a persones dependents. D’aquesta manera, des del 7 de febrer i fins al 30 de març, es porten a terme aquestes 45 propostes, amb dues dates especialment destacades: diumenge 12 de febrer, amb una matinal d’activitats al carrer de Bonestar; i diumenge 26 de març, amb la festa de cloenda, al carrer de la Miranda, des de les 11.30 i fins a les 13.30 h.

Afegeix un comentari

Deixa un comentari