Arts escèniques

‘Mucha muchacha’ tanca el Dansa Metropolitana 2023 a Cornellà

Aquest diumenge finalitza la nostra programació en aquest festival de dansa que aglutina 12 municipis de la zona metropolitana. Encara hi ha entrades disponibles per aquest espectacle, que comença a les 19 h, a la Sala Ramon Romagosa.

Cornellà ha participat, novament, a una nova edició del festival Dansa Metropolitana amb 6 espectacles que es duran a terme a la nostra ciutat. D’aquesta manera, la nostra localitat torna a formar part d’aquesta iniciativa cultural que aglutina 12 municipis de l’àrea metropolitana de Barcelona, des del 9 al 26 de març.

En aquesta sisena edició del festival, Cornellà ha participat amb sis espectacles (el darrer és el d’aquest diumenge) repartits en cinc escenaris diferents, que són: l’Auditori Sant Ildefons, la plaça de l’Església, la carretera d’Esplugues, la Sala Ramon Romagosa i la Fàbrica Can Bagaria. Són sis espectacles, tres de pagaments i tres gratuïts.

La programació a Cornellà inclosa en aquest festival va començar el 12 de març, amb “Filar” i finalitzarà aquest diumenge 26 de març, amb “Mucha Muchacha i Celso Giménez”.

MUCHA MUCHACHA I CELSO GIMÉNEZ

Un moment de l’espectacle ‘Mucha muchacha’.

Mucha Muchacha és l’òpera prima de la companyia que porta el mateix nom. Va començar amb una recerca sobre les dones artistes de la Generació del ’27 conegudes com Las Sinsombrero i ha culminat en un projecte de dansa contemporània centrat en els conceptes d’empoderament, determinació, veu, llibertat i cooperació.

En la direcció, les acompanya Celso Giménez, de la Cia. La Tristura. L’obra es desenvolupa a partir del moviment generat per la força, l’esforç, la celebració o l’esgotament físic, confrontant el moviment corporal tradicional de la dansa espanyola amb l’entrenament en la dansa contemporània. Una declaració d’intencions entorn del moviment de la comunitat, la feminitat i el ritu que va triomfar en la darrera edició de Dansa Metropolitana.

Mucha Muchacha és una companyia de dansa que treballa des de la contemporaneïtat, en relació amb el context actual de les arts vives, dialogant-hi i incorporant-hi altres formes de llenguatge que potencien el contacte i la proximitat amb l’espectador, sempre amb un fort compromís amb la innovació escènica.

Activitat associada: Taller festa amb la companyia a l’Auditori de Sant Ildefons, dissabte, 25 de març.

Serà diumenge 26 de març, a les 19 h, i el seu preu és de 5,65 euros.

A més de la nostra programació local, hi ha tota una agenda d’espectacles repartida entre Cornellà, Badalona, Barcelona, El Prat, L’Hospitalet, Granollers, Sabadell, Sant Cugat, Santa Coloma, Terrassa i Viladecans.

Podeu consultar tota aquesta graella a: www.dansametropolitana.cat

INSTAGRAM: @dansametropolitana
FACEBOOK: @dansametropolitana
TWITTER: @DansaMetropol_
YOUTUBE: Dansa Metropolitana

Deixa un comentari