Activitats familiars Esports i aire lliure

Hola, primavera!

Finalitza la programació especial Enfortir Cornellà

Cornellà celebra l’arribada d’aquesta època de l’any amb un cap de setmana carregat de propostes. Comencen divendres 24 a la tarda i finalitzen al migdia del diumenge 26 de març. Totes són gratuïtes i a l’aire lliure!

Cornellà dona la benvinguda a la primavera amb un conjunt d’actes que ompliran la ciutat de moviment, durant aquest cap de setmana. La celebració comença aquest divendres 24 de març, amb dues propostes vinculades amb l’esport. Dissabte 25, es convoca una nova edició del Sant Ildephon’s Festival, al carrer de l’Avellaner; i diumenge 26, a més de la Festa del Riu, el carrer de la Miranda s’omplirà de tallers sobre medi ambient, convivència, benestar social i música i teatre per acomiadar la programació especial d’Enfortir Cornellà. Agafa la teva agenda i apunta’t aquestes dates per no perdre’t res!

SANT ILDESPORT

El divendres 24 de març, comença aquesta programació primaveral a la plaça d’Europa amb la FESTA JOVE DE L’ESPORT. La cita s’iniciarà a les 17 h i acabarà entorn de les 20 h. L’endemà, dissabte 25 de març, d’11 a 13.30 h, la plaça del Pilar acull la proposta MOU-TE A LA PLAÇA, també amb activitats esportives i de dinamització per moure el cos d’una forma divertida i en família.

SANT ILDEPHON’S FESTIVAL: HOLA, PRIMAVERA!

Una de les activitats estrella d’aquest cap de setmana arriba dissabte i és una edició molt especial del Sant Ildephon’s Festival dedicat a aquesta estació de l’any. És la primera vegada que s’organitza una activitat similar i, com no podria ser d’una altra manera, està envoltada de tallers i d’actuacions vinculats amb la pasqua, les flors i la bona gastronomia.

El ST Ildefphon’s Festival: Hola primavera! estarà situat al carrer de l’Avellaner, dissabte, de 17 h a 20.30 h i comptarà amb les següents propostes:

  • Taller de cookies de pasqua
  • Fem flors amb elements reciclats
  • Taller de plantació
  • Taller d’alforges
  • Actuació teatral i musical des de les 18.30 h en diferents escenaris
  • Tast gastronòmic

FESTA DE CLOENDA DE L’ENFORTIR CORNELLA

El diumenge 26 de març, des de les 11.30 h i fins a les 13.30 h, el carrer de la Miranda comptarà amb quatre tallers diferents, aprofitant que durant els caps de setmana, un tram d’aquest carrer es manté tallat dins de la programació de pacificació de carrers, entre les vies de Mossèn Andreu i fins a Frederic Soler.

Les activitats es divideixen en quatre àmbits diferents, que són: medi ambient, convivència, benestar social i música. Dins d’aquestes propostes, hi hauran plantades, confecció de cistelles amb cartó per a les nostres bicicletes, puzles, photocall, construccions amb fustes, la creació d’una maqueta de la ciutat a través de materials naturals i teatre infantil, a més de l’actuació de la Big Band Jazz, de l’escola municipal de música de Cornellà.

Afegeix un comentari

Deixa un comentari