Arts escèniques

Obra de teatre sobre el bullying

Obra de teatre sobre el bullying

La Sala Padró acull l’obra ‘1.000 likes’, el diumenge 26 de març, a les 12 h. És una representació teatral que gira entorn de l’impacte que tenen avui dia les xarxes socials en les nostres vides, però especialment entre els més joves.

La companyia El Nus presenta a Cornellà, aquest diumenge, el seu espectacle titulat ‘1.000 likes’. La Sala Padró acull aquesta obra, intimista i molt directe en el seu diàleg, que explica la història de la Lina.

1.000 likes a la Sala Padró de Cornellà de Llobregat.
Una imatge de l’obra de teatre.

La jove comença un nou curs, però en aquesta nova etapa, els companys de classe i les xarxes socials li faran viure un any complicat fent córrer fotos i vídeos que la ridiculitzen. Hi podem fer alguna cosa com a espectadors/es? Amb l’ajut d’una aplicació que connecta públic i actors en directe, l’audiència ajudarà a explorar les relacions de violència que troben refugi al món virtual i veurà com la història canvia a mesura que s’involucren els amics, la família… i els espectadors.

7 de cada 10 escolars en el nostre país pateixen bullying

D’aquesta manera, aquesta obra tracta l’assetjament escolar en aquesta generació centrada en les xarxes socials i en les noves tecnologies.

5 COSES QUE NO SABIES SOBRE EL BULLYING DIGITAL

  1. Es calcula que 7 de cada 10 escolars en el nostre país pateixen bullying, d’acord amb un estudi de l’ONG Internacional Bullying sense fronteres.
  2. L’esclat d’aquest assetjament escolar es produeix entre els 8 i els 9 anys, és a dir, a 3r de primària
  3. Si antigament, aquest abús es produïa a l’aula, ara, amb les xarxes socials, afecta tots els àmbits de la vida dels joves: a l’escola, fora d’ella, durant els moments d’oci, en família… Instagram, Twitter, Tiktok, Whatsapp no dormen mai…
  4. L’impacte del bullying en xarxes socials és quatre vegades més cruel que l’assetjament que es produeix a l’aula
  5. Només un 20% de les víctimes del bullying ho expliquen a casa. La resta amaga aquestes situacions a les seves famílies i docents.

Aquesta obra forma part de la programació del Cornellà Escènica. Encara hi ha entrades disponibles. Costen 11,30 €, però si es fa compra anticipada, us podeu beneficiar d’un descompte de fins al 20%.

COMPRA LA TEVA ENTRADA

ENLLAÇOS D’INTERÉS SOBRE L’ASSETJAMENT ESCOLAR:

Deixa un comentari