Arts escèniques

‘Entre Peus i Mans’, claqué i percussió

Serà diumenge 2 d’abril, a les 12 h, a l’auditori de Sant Ildefons. És una proposta cultural de dansa i de música pensada per a infants a partir de 6 anys.

La programació del Cornellà Escènica ens porta aquesta setmana un espectacle enèrgic, dinàmic i divertit, on per mitjà del llenguatge universal del ritme, el públic es converteix en un element més amb la seva participació.  ‘Entre Peus i Mans’ arriba a l’auditori de Sant Ildefons aquest diumenge 2 d’abril, a partir de les 12 h. Està pensat per a infants a partir dels 6 anys i encara queden entrades disponibles. El preu del tiquet és de 5,65 €, però ja sabeu que si feu compra anticipada, us podeu beneficiar d’un descompte de fins al 20%.

COMPRA LA TEVA ENTRADA

‘Entre Peus i Mans’ fusiona les tècniques del claqué més modern amb la percussió africana, per la qual cosa, ofereix un espectacle molt viu que farà que, grans i petits, no puguin quedar-se quiets a les seves cadires. És una cita musical i de dansa molt recomanada per començar les vacances de Setmana Santa d’una manera divertida i molt enèrgica. Els infants no s’avorriran i els més grans, també gaudiran d’aquesta estona de ritme constant.

Un reflex del seu espectacle vibrant i molt enèrgic.

DE LA COMPANYIA CAMUT BAND JUNIOR

‘Entre Peus i Mans’ ha estat creat per la companyia Camut Band Junior. És una plataforma per a joves creadors d’arts escèniques, ballarins, percussionistes, coreògrafs i tècnics, perquè desenvolupin la seva carrera professional formant part d’aquesta companyia.

Aquesta és la fitxa artística:

Producció: Kiting Kita S.L

Creació i direcció: Camut Band

Música i coreografia: Lluís Méndez, Toni Español, Rafael Méndez, Guillem Alonso i Jordi Satorra

Intèrprets: Gaëtan Farnier, Maria Beltran, Margaux Cañal, Maria Florensa, entre altres.

Tècnic de so: Isaac Torruella

Tècnic de llum: Joel Valera

Afegeix un comentari

Deixa un comentari