Arts escèniques

Peyu actua a Cornellà

Peyu actua a Cornellà de Llobregat, aquest 2 d'abril.

El seu espectacle serà diumenge 2 d’abril, a les 19 h, a la Sala Ramon Romagosa. Cal afanyar-se per comprar les darreres entrades disponibles!

Aquest cap de setmana ens visita l’home orquestra, també conegut per Peyu! Serà aquest diumenge 2 d’abril, a partir de les 19 h, a la Sala Ramon Romagosa. Les entrades ja estan gairebé venudes, per tant, les persones interessades s’haurien d’afanyar per comprar el seu tiquet, que té un preu de 10,17 €. I, evidentment, si es fa compra anticipada, us estalviareu un 20%.

COMPRA LA TEVA ENTRADA

Les vacances de Setmana Santa comencen amb molt de ritme i amb molt d’humor. De fet, la programació del Cornellà Escènica ens porta aquest cap de setmana dues cites originals i les dues el mateix dia. Diumenge, a les 12 h, tenim ‘Entre Peus i Mans’, a l’auditori de Sant Ildefons i per a un públic familiar; i diumenge a les 19 h, arriba Peyu.

El cartell de l’espectacle d’aquest diumenge 2 d’abril.

Aquest cartell tan horrorós ja dona moltes pistes de com serà el seu espectacle i és que en Peyu vol retre un petit homenatge (sempre, amb molta paròdia i humor) a aquesta figura que tots hem vist alguna vegada en les festes majors dels pobles. Amb el seu monòleg típicament català i carregat de moltes de les nostres tradicions, els assistiran riuran àmpliament durant les prop de dues hores del seu espectacle.

QUI ÉS PEYU?

[extret de Viquipèdia] Luís Jutglar Calvés, més conegur com Peyu, és un humorista català de 36 anys que és conegut per les seves aparicions en ràdios, teatres i a la televisió de Catalunya.

Un dels seus gags més coneguts el va realitzar a Rac 105, quan va trucar a la Guàrdia Civil, per informar que tenia una estelada penjada al balcó de casa. També va fer fortuna el vídeo que va crear comparant Espanya amb una casa de barrets sota el títol: ‘La puta i la Ramoneta’. Aprofitant la polèmica generada amb les eleccions al Parlament de Catalunya del 2015, va fer un vídeo adreçant-se al Banc Sabadell que també es va viralitzar a la xarxa.

Una entrevista sobre la trajectòria d’en Peyu.

Deixa un comentari