Esports i aire lliure

Passeja per Cornellà!

Aquesta primavera, passeja per Cornellà de Llobregat.

Us proposem un seguit d’itineraris per caminar per la ciutat i gaudir d’aquestes bones temperatures a l’aire lliure.

Arriba el bon temps, les places i els jardins s’inunden de flors i els dies també es fan cada vegada més llargs (especialment, ara, després del canvi d’hora). Sembla que el cos ens demana sortir més i gaudir de l’aire lliure, del sol, de les temperatures més càlides i encara suportables… És, aleshores, el moment de SORTIR A PASSEJAR PER CORNELLÀ.

L’Ajuntament de Cornellà va dissenyar diferents itineraris per la ciutat en relació amb diferents criteris. Per exemple: recorreguts històrics, arquitectònics, verds, feministes… En aquest enllaç trobareu totes aquestes opcions.

Aquests itineraris es divideixen en diferents categories: del Tresquem (per caminar des de diferents punts de la ciutat i conèixer espais secrets o desconeguts d’aquests districtes), de Patrimoni (per conèixer part de la història de la ciutat), per conèixer l’entorn natural i per practicar esport saludable, entre d’altres.

VEURE LA XICRANDA

A més, també podeu aprofitar durant els propers mesos per veure la xicranda en flor. Hi ha exemplars repartits per tota la ciutat, en solitari o en grup. Els més significatius estan en els següents punts:

Cornellà compta amb un total de 21.000 arbres d’espècies diferents en l’entorn urbà, però destaca especialment la xicranda. És un tipus d’arbre que floreix durant el mes de juny, tot i que amb les altes temperatures d’aquests dies, la seva floració ja ha començat en alguns espais. Tenen una flor similar a la mimosa, però de color lila i és una flor típica d’estiu.

Afegeix un comentari

Deixa un comentari