Arts escèniques

Els propers espectacles

Recta final del Cornellà Escènica 2023

Consulta l’agenda de la recta final de la programació del Cornellà Escènica i aprofita els descomptes de la compra anticipada.

La programació del Cornellà Escènica ja està arribant a la seva recta final, però encara tenim un bon grapat d’espectacles de primer nivell. Aprofiteu per organitzar la vostra agenda i omplir-la de propostes culturals de primer nivell. A més, d’aquesta manera, també fareu una compra intel·ligent: us estalviareu un 20% en el preu de les entrades.

CONCERT DE MARIA JAUME

Serà el dissabte 22 d’abril, a partir de les 22 h, a la Sala Ramon Romagosa. Maria Jaume és un dels talents emergents clau en la nostra història musical recent. Arriba a Cornellà per presentar el seu segon disc, titulat ‘Voltes i voltes’.

COMPRA L’ENTRADA: PREU 11,30  €

L’AMIC RETROBAT

L’espectacle de la companyia Magnètica Management arriba a la Sala Ramon Romagosa, el diumenge 14 de maig, a les 19 h. Quim Àvila i Joan Amargós es fiquen a la pell de dos amics molt diferents durant l’arribada al poder de Hitler. Les seves diferències en plena ebullició de la ideologia nazi trencarà una amistat entre dos amics d’escola.

COMPRA L’ENTRADA: PREU 11,30 €

CAMÍ A L’ESCOLA – Espectacle familiar

També a la Sala Ramon Romagosa, la companyia Campi Qui Pugui explica la història de tres germanes que s’enfronten diàriament a obstacles i adversitats per arribar a l’escola. Està pensada per a infants a partir de 5 anys. Serà el diumenge 21 de maig, a les 12 h, a la Sala Ramon Romagosa.

COMPRA L’ENTRADA: PREU 5,65 €

També, podeu consultar la programació de L’Auditori per a les properes setmanes.

CONCERT DE PERFECTO DESORDEN – Cicle Emergents

Serà dissabte 15 d’abril, a les 20 h. És un concert de rock-pop de la banda jove de L’Hospitalet, amb referents com Extremoduro, Fito & Fitipaldis o Greenday.

EMERGÈNCIA – Cicle Emergents

Està previst per al diumenge 16 d’abril, a les 19 h. La companyia amateur Triangle Teatre presenta aquesta obra.

LA VEU DE LA TERRA – Concert

Divendres 21 d’abril, a les 21 h, el Petit Taller de Cançons i la companyia Fes-t’ho com Vulguis presenten aquest projecte avalat pel Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya.

CONCERT DE SANT JORDI

Serà dissabte 22 d’abril, a les 20 h. Per tercer any consecutiu, L’Auditori presenta aquest concert, compost i dirigit per Salvador Brotons i interpretat per l’Orquestra Simfònica de Sant Cugat (OSSC).

Deixa un comentari