Arts escèniques Uncategorized

Gran actuació final del Cornellà Escènica

Gran festa de final del Cornellà Escènica 2023, a Cornellà de Llobregat.

Serà a la plaça de la Sardana, el dissabte 27 de maig, amb l’actuació gratuïta del grup The Gramophone Allstars Big Band.

La programació del Cornellà Escènica de la temporada d’hivern-primavera d’aquesta 2023 finalitza el dissabte 27 de maig amb un gran espectacle, a la plaça de la Sardana (a la Riera). Es tracta d’una cita musical d’alt nivell, TOTALMENT GRATUÏTA, que s’ofereix a tota la ciutadania com a traca final de la programació cultural municipal.

Recta final del Concèntrica 2023 a Cornellà de Llobregat.

A partir de les 21 h, la plaça s’omplirà de ritme amb The Gramophone Allstars Big Band. És un grup inspirat en el llegat de la llegendària banda jamaicana The Skatalites, que oferirà una actuació majoritàriament instrumental on diversos membres signen composicions i arranjaments originals. Serà, per tant, una cita molt animada per concloure aquesta programació.

1.750 ESPECTACTORS

El Cornellà Escènica d’aquesta temporada va començar el 4 de febrer amb un musical inspirat en la pel·lícula Grease. Des d’aleshores, han passat pels escenaris de Cornellà vint-i-nou companyies diferents, una trentena d’actors i d’actrius , una vintena de músics i de cantants, i 1.750 espectadors (sense comptar els de L’Auditori de Cornellà). Aquest any, s’ha inclòs la Sala Padró en el llistat d’escenaris municipals, entre els quals es troben l’Auditori de Cornellà, l’auditori de Sant Ildefons i la Sala Ramon Romagosa. Com sempre, s’ha potenciat la compra anticipada amb descomptes de fins al 20% en el preu de les entrades i s’han mantingut els abonaments de grups o els paquets d’espectacles.

Ara, la programació local s’atura uns mesos i després de les vacances d’estiu, s’oferirà una programació especial de tardor que, com no podria ser d’altra manera, difondrem en aquesta revista digital!

Deixa un comentari