Esports i aire lliure

Aquest diumenge, tallers als barris Centre, Gavarra i Pedró

Tallers a l'aire lliura de final de la programació especial dels "caps de setmana sense cotxes" a Cornellà de Llobregat.

El diumenge 28 de maig, en horari de matí, hi haurà dos tallers de reciclatge i un de mobilitat en diferents punts de la ciutat, dins de la programació de primavera dels “caps de setmana sense cotxes”.

Després de la Setmana Santa, es va crear un calendari d’activitats de primavera dins de la programació ordinària dels “caps de setmana sense cotxes”, una programació que finalitza aquest diumenge amb tres tallers diferents. Aprofitant el bon temps i les ganes de sortir al carrer després de l’hivern, la ciutat ha gaudit de diferents propostes familiars, totes elles vinculades amb la sostenibilitat i amb un estil de vida saludable. Com sempre, aquestes propostes han estat gratuïtes i repartides pels diferents barris.

“Els caps de setmana sense cotxes” és una agenda d’activitats lúdiques i sostenibles en els carrers tallats al trànsit durant els caps de setmana. L’objectiu d’aquesta iniciativa municipal és dinamitzar els carrers, fomentar la cohesió social i reduir la contaminació i la presència del trànsit rodat els dissabtes i els diumenges. Per aconseguir-ho, s’organitzen activitats concretes que tenen a veure amb aquests objectius, com ara, tallers de reciclatge o circuits de mobilitat, per exemple.

I, precisament, aquests tipus de tallers són els que s’organitzaran aquest diumenge en els barris del Centre, Gavarra i Pedró.

28 de maig:

Crta Esplugues, barri CentreTaller “Decorem llaunes reciclades”
Carrer Miranda, barri la GavarraTaller “Fem invents reciclats”
Carrer Torras i Bages, barri del PedróActivitat El Tricicle
Els tallers es duran a terme d’11.30 a 13.30 h.

Cada cap de setmana, es tallen uns 16 trams de carrers de diferents barris de Cornellà. La majoria es tanquen durant tot el cap de setmana (dissabte i diumenge, de 9 a 21 h), encara que en algun cas la restricció es limita al diumenge. També heu de tenir en compte que, més enllà de la programació municipal, els carrers es tallen a favor dels vianants, per la qual cosa, la ciutadania pot passejar, anar en bici o jugar en aquests trams tallats, independentment de la programació municipal.

Deixa un comentari