Exposicions i més

‘Indrets i estacions’, a la Marta Mata

Exposició de Maite Soldevila a la biblioteca Marta Mata de Cornellà de Llobregat.

La nova exposició de la biblioteca Marta Mata és obra de l’artista Maite Soldevila. S’inaugura el dilluns 29 de gener, a les 19 h. Es podrà visitar fins al 9 de març.

La Biblioteca Marta Mata inaugura el dilluns 29 de gener una exposició titulada ‘Indrets i estacions’, de Maite Soldevila. Aquesta mostra es podrà visitar a la Sala Titan de la biblioteca fins al 9 de març, en l’horari habitual de la Marta Mata, que és: de dilluns a divendres, de 15.30 a 20.30 h i els dimarts i dissabtes, també en horari de matí, de 10 a 14 h.

Es tracta d’una petita mostra dels quadres de l’artista Maite Soldevila, coneguda per la seva creativitat i pel seu amor per la natura. Els seus quadres són, majoritàriament, anilines i acrílics sobre paper. Acostumen a ser sèries de la mateixa temàtica de colors neutres, ideals per decorar la llar. Les seves obres estan carregades d’inclinacions vegetals, barrejades de diferents estats d’ànims, fusió de colors i estudi de la natura. De fet, veure les seves obres suposa endinsar-se en el seu imaginari, amb una particular forma de lloar els aspectes més quotidians de la natura.

La inauguració de l’exposició es farà el dilluns 29 de divendres, a partir de les 19 h, amb la presència de la mateixa artista, qui contextualitzarà les seves obres.

Deixa un comentari