Exposicions i més

La Mostra del Grup de Pintors s’acomiada

Mostra del Grup de Pintors de Cornella de Llobregat, quadres, pintura, exposició.

Fins aquest diumenge 28 de gener, el Castell acollirà l’exposició del Grup de Pintors de Cornellà.

Es tracta de l’exposició anual dels pintors i de les pintores de la ciutat, que sempre, des de fa 18 anys, s’ubica a la sala del Castell. En aquesta mostra es presenten les millors obres d’aquests artistes. L’estil predominant és l’oli amb espàtula o sobre tela, a més de l’aquarel·la, tot i que també podrem veure un espectacular quadre de Jesucrist, de César Cano Almon, amb la tècnica del llapis.

Els artistes de Cornellà busquen la inspiració en qualsevol espai o en qualsevol mirada, molts acostumen a plasmar allò que més els agrada dels seus viatges, per això, a la Mostra del Grup de Pintors de Cornellà d’aquest any veurem ‘Venecia’, de Maria Concepcción Blanco; ‘Gaza Octubre 2023’, de Ricard Bellés; ‘Vietnamita’, de Candela Cuesta Checa; ‘Half Dome Parque Nacional Yosemite (California)’, d’Inés García Rubio; ‘Tollymore Forest (Irlanda 2023)’, de José Luis Gómez; ‘Arc Jueu de Prades’, de Jaume Parera Astorch; o ‘Cortesía de una mujer nòmada tibetana’, de Pilar Ruíz, presidenta del Grup de Pintors de Cornellà. Precisament, la presidenta d’aquesta entitat considera que aquesta exposició és:

un empujón que nos ayuda a crecer, a mejorar como artistas, a crear obras nuevas, llenas de sentimientos, emociones, que buscamos a través de la luz y el color, tratando de captar la belleza que nos rodea y que está en todas partes, no importa la técnica ni el estilo que usemos, sino el poder transmitirla y compartirla con quien nos mira”.

En total, els assistents gaudiran d’una seixantena d’obres repartides per l’espai del Castell.

Horari d’obertura de la Sala d’Exposicions del Castell:

  • De dilluns a divendres, de 10 a 14 h i de 17 a 20 h
  • Diumenges, de 10 a 14 h

Deixa un comentari