Activitats familiars Exposicions i més

Taller familiar de quadres sonors

curs de quadres sonors a Cornellà de Llobregat.

En el marc de la Mostra de Pintors de Cornellà, aquest diumenge 21 de gener, a les 12 h, s’organitza un espectacle-taller per a infants a partir de 5 anys. És gratuït, però cal reserva de places.

La Mostra de Pintors de Cornellà està arribant al seu final, però, mentrestant, ens ofereixen una activitat familiar aquest diumenge 21 de gener. Es tracta d’un taller-espectacle de quadres sonors…. Sí, sí, com acabeu de llegir: ‘quadres sonors’.

Serà a les 12 h, en el Castell, i per assistir cal inscripció prèvia a través del correu patrimonireserves@aj-cornella.cat o per telèfon, de dilluns a divendres, de 9.30 a 14 h, al 93 474 51 35. És una activitat gratuïta.

Aquesta trobada, que està a càrrec de La Curiosa, és un taller pensat per a infants a partir de 5 anys que estiguin motivats pel dibuix i, una mica també, per la música. D’aquesta manera, els assistents aprendran a pintar un so agut o una peça musical. Com? Doncs seguint les indicacions dels responsables de l’espectacle!

Dins de l’Agenda de Nadal i de les moltes activitats previstes durant totes aquestes festes, estava la Mostra del Grup de Pintors de Cornellà, que s’acomiadarà el 28 de gener fins a la propera edició.

Es tracta de l’exposició anual dels pintors i de les pintores de la ciutat, que sempre, des de fa 18 anys, s’ubica a la sala del Castell. En aquesta mostra es presenten les millors obres d’aquests artistes. L’estil predominant és l’oli amb espàtula o sobre tela, a més de l’aquarel·la, tot i que també podrem veure un espectacular quadre de Jesucrist, de César Cano Almon, amb la tècnica del llapis.

Deixa un comentari