Esports i aire lliure

Jazz & Beer, aquest dissabte, a la plaça de l’Església!

La plaça de l’Església acollirà aquest dissabte la novena edició de la Jazz & Beer, que es va haver de posposar al setembre a causa de la previsió de mal temps. D’aquesta manera, des de les 12 i fins a les 22 h, hi haurà música i actuacions de diferents grups musicals.

Jazz & Beer és un col·lectiu heterogeni format per veïns i veïnes de Cornellà procedents d’àmbits professionals molt diversos i compromesos amb la cultura de la ciutat que, de manera voluntària, han decidit organitzar-se i fer un ús de l’espai públic com a lloc de dinamització de la cultura popular i comunitària tot participant activament en la construcció de les nostres pròpies iniciatives. Aquesta activitat és una festa que combina aquest estil musical amb la cervesa artesana.

A l’edició d’aquest any, passaran per l’escenari de la plaça de l’Església els següents grups:

  • La Bruixa del Jazz: L’àvia de l’El·la va néixer amb el Jazz, de tan vella que era un bon dia va decidir marxar, però va deixar un regal a la seva neta: un “cassette” misteriós i un bagul ple de sorpreses. A través de les cançons recopilades per l’àvia, l’El·la anirà descobrint les claus per anar superant les seves pors alhora que ens descobrirà els grans personatges del Jazz.
  • Albert Bello New Quintet: Alberto Bello és un dels referents del jazz manouche de casa nostre. Amb el seu nou quintet ens presentarà la seva nova proposta per començar fort gaudint del gipsy jazz.
  • CorneJazz: Concert de la Big Band de l’Escola Municipal de Música Roser Cabanas de Cornellà de Llobregat.
  • Quim Magnet Quartet: En Quim Magnet ens presenta un projecte molt personal, basat sobretot en composicions pròpies, que s’inspiren en l’estètica del segell discogràfic ECM, present a l’escena mundial del jazz des dels anys ‘70 fins avui en dia.
  • Hip Horns Brass Collective: Original Funk & Hip Hop Brass Band from Barcelona. Enmig de la pandèmia mundial de 2020, sorgeix a Barcelona Hip Horns Brass Collective, una brass band que combina elements de hip-hop, el funk i el jazz en una poderosa mescla que infon bones vibracions a tothom qui l’escolta.

Deixa un comentari