Activitats familiars Espectacles de carrer General Música

Vine a la matinal festiva: “Sant Ildefons és la seva gent”

El barri Sant Ildefons està de celebració dels seus 62 anys d’història, una interessant i emotiva retrospectiva que podeu veure aquests dies a la carpa de l’exposició situada a la plaça Sant Ildefons “Sant Ildefons. Una història compartida a Cornellà”.

Aquests dies podeu donar un cop d’ull a l’exposició per descobrir-ne els seus orígens, la seva riquesa socio-cultural, i els projectes de futur (Horari de la carpa: de dilluns a divendres matins de 9 a 15 h / tardes de 16 a 20 h / Diumenges i festius: de 9 a 14 h i de 14’30 a 20 h).

I a l’exterior de la carpa, trobareu una mostra itinerant: “A través de la mirada”, es tracta d’una mostra fotogràfica plantejada des del respecte i l’afecte a totes aquelles persones d’orígens i procedència diversa que han contribuït amb el seu esforç i la seva il·lusió a que el barri de Sant Ildefons i la ciutat de Cornellà siguin un lloc millor.
*Totes dues exposicions són gratuïtes i es poden veure fins a l’ 11 de desembre.

“Sant Ildefons és la seva gent”

 A més a més,  podreu gaudir d’una matinal festiva organitzada en el marc d’aquesta efemèride, el pròxim dissabte 12 de novembre, a la plaça de Sant Ildefons, sota el lema “Sant Ildefons és la seva gent”. 

La festa comptarà amb l’animació de la Xaranga Sarau  (inici cercavila a la plaça Europa), activitats familiars a la plaça Sant Ildefons, mostra d’entitats del barri, tallers de graffitti, serigrafia, jocs infantils, i exhibicions de balls de les entitats participants.

També podreu fer una visita guiada a l’exposició per conèixer alguns detalls del barri que us sorprendran.

I a partir de les 13 h, no us heu de perdre el vermut musical amb el grup “Land Rover”.

 

 

Deixa un comentari