Activitats familiars

Juga amb les matemàtiques als comerços de la ciutat

Des del 14 de març, s’han instal·lat a diferents botigues i parades dels mercats de la ciutat cartells amb un repte matemàtic diferent a cadascuna. Es tracta d’una activitat lúdica proposada pel Museu de Matemàtiques de Catalunya (MMACA) per celebrar els deu anys de la inauguració de la seva exposició permanent a Cornellà, amb la col·laboració de l’entitat Cornellà Compra a Casa i del Departament de Comerç de l’Ajuntament de Cornellà, que donaran premis a qui més respostes correctes enviï.

A quines botigues trobaré els enigmes?

Consulta la llista actualitzada  |  Veure els comerços en un mapa

Els trobareu a diverses botigues del carrer, i també a parades a l’interior dels tres mercats municipals, tant en parades actives com inactives.

Quan i com hi puc participar?

Cada cartell tindrà un número identificador del repte i un QR que podeu obrir amb el vostre telèfon mòbil per enviar la resposta mitjançant un formulari. Aquesta informació també la trobareu en una butlleta a l’interior de la botiga.

Abans de respondre, us haureu de registrar. Es poden enviar respostes des del 14 de març fins al 30 d’abril de 2024.

Quins premis hi ha?

Hi haurà dues categories:

  1. Per a públic familiar (número de repte en blau). El premi serà un joc de gratacels, una sessió de cúpules amb la família al MMACA, i una cistella de productes de mercat.
  2. Per a públic general (número de repte en vermell). El premi serà un joc de gratacels amb una ampliació, una sessió de cúpules amb la família al MMACA, i i una cistella de productes de mercat.

En cas d’empat es tindrà en compte la data de rebuda de les respostes i es valorarà donar algun accèssit.

Els premis estan oferts pel MMACA i per l’associació Cornellà Compra a Casa.

Deixa un comentari