Arts escèniques

Participa al concurs de fotografia de medi ambient!

Ja està en marxa el Concurs de Fotografia de Medi Ambient d’aquest 2024. El tema del certamen d’enguany és “OBJECTIU ZERO RESIDUS. REDUÏM, RECICLEM, REUTILITZEM”. Com és habitual, es tracta d’una iniciativa pensada per conscienciar sobre temes relacionats amb la sostenibilitat i el medi ambient.

Per tal de poder participar en el concurs, que aquest any arriba a la seva vintena edició, s’haurà de tenir un compte a Instagram o a Facebook amb un perfil públic i respectar les condicions d’aquestes xarxes. Les persones participants hauran de posar un títol a la fotografia, etiquetar la fotografia amb #ZeroResidus2024, ubicar-la geogràficament i publicar-la a les xarxes Instagram o Facebook mitjançant el seu usuari.

Les imatges també s’han d’enviar en format digital al correu electrònic medi_ambient@aj-cornella.cat en format JPG i resolució mínima de 300 ppi i amb una mida menor de 5 MB juntament amb la declaració jurada complimentada.

El període de presentació s’acabarà el diumenge 26 de maig de 2024.

PREMIS I RECONEIXEMENTS

1r premi: 550 euros; 2n premi: 400 euros; 3r premi: 275 euros; 4t premi 175 euros; 5è premi: 125 euros; 6è premi: 75 euros

El veredicte del jurat i el lliurament dels guardons es farà el dimecres 5 de juny, a les 19 hores,  a la sala Raimon Llort de la Biblioteca Central, situat al carrer Mossèn Andreu 15. Les imatges guanyadores serviran també per a la confecció del calendari que el consistori edita cada any.

Consulta les bases del Concurs

Deixa un comentari