Esports i aire lliure

La festa esportiva

El Corpus de Cornellà de Llobregat també té activitats esportives en la seva programació de 2024.

Des del 25 de maig i fins al 2 de juny, s’han programat diferents activitats per practicar esport i gaudir de la festa major.

L’esport també és protagonista durant la nostra festa major amb 15 propostes específiques que es portaran a terme en diferents espais de la ciutat. De totes aquestes propostes, destaquem el Torneig d’handbol Corpus, el dissabte 1 de juny, a les 9 h, en l’Espai esportiu Sant Ildefons; les partides simultànies i escacs gegants, una hora més tard, a la plaça de l’Església; el primer Torneig infantil de bàsquet Corpus Cornellà al pavelló Centre i Parc Esportiu Llobregat (el primer dia es farà el dissabte 1 de juny, a les 10 h i el segon dia es farà el diumenge 2 de juny, a les 9 h).

Evidentment, també destaquem la festa Corpusport, el diumenge 2 de juny, a les 11 h, a l’avinguda de Sant Ildefons. És una àmplia oferta de jocs, tallers i activitats esportives que ompliran l’avinguda i que posaran en pràctica les nostres habilitats esportives i el nostre esperit de grup.

Deixa un comentari