Activitats familiars

Les activitats familiars de Corpus

Les activitats familiars de Corpus 2024 a Cornellà de Llobregat.

Consulta la programació de Corpus adreçada al públic familiar. Hi ha una àmplia varietat, però hem seleccionat 29 en aquest article.

Una de les programacions més àmplies que s’ofereix durant les festes majors de Cornellà són les activitats per al públic familiar. De les 160 propostes de Corpus, més de la meitat seran dirigides als més petits, perquè puguin gaudir i compartir aquests dies de celebració. Però de totes aquestes propostes, n’hem destacat 29 que trobareu en aquestes imatges.

El matí del divendres 31 de maig, que els escolars cornellanencs estaran de festa, les famílies podran gaudir de diferents tallers. D’una banda, s’ha programat el Joguinejar a l’entrada nord del parc de Can Mercader i, de l’altra, les propostes per als més petits de 0 a 3 anys, en el camp de les Aigües.

Les activitats de Can Mercader comencen a les 10.30 h amb propostes com: jocs del món, maquillatge, jocs de fusta i Legos gegants. Aquesta activitat, per cert, es farà sense soroll de 10.30 a 12 h per facilitar el gaudi dels nens i de les nenes amb hipersensibilitat.

Pel que fa a les propostes per als més peques, es faran diferents activitats adaptades a aquestes edats on tocar i experimentar és el més important. Els responsables d’aquesta cita són l’Associació cultural Toc de Corn.

Com veieu, n’hi ha actuacions infantils, jocs d’experimentació, titelles, el Firavol, actuacions de l’Envelat, la festa Holi, el Confettisònica i exhibicions castelleres, a més del correfoc infantil (el dissabte 1 de juny, a les 20 h, des de la plaça de l’Església), el Joguinejar (el divendres 31 de maig, a les 10.30 h, en el parc de Can Mercader) i de la fira d’atraccions que es col·loca tots els anys al voltant de la Fira de Cornellà.

I una de les propostes més demandades cada any és la festa Holi! Aquesta es farà el dissabte 1 de juny, a les 19 h, al parc de la Ribera. Aquest festival de música i colors serà conduït per l’Adrià Ortega i farà moure el cos de tots els assistents. La venda de productes es realitzarà en uns punts ubicats al mateix parc de la Ribera el dissabte 01/06/2022 a partir de les 17 h i durant tot l’acte.

Les recomanacions que us fem arribar per gaudir de la millor manera d’aquest festival són:

 • Veniu vestits de color blanc i a més de seguir la tradició Índia, aconseguireu que ressaltin més els colors.
 • Poseu-vos roba vella i gaudiu sense preocupar-vos. La pols de colors es renta fàcilment.
 • S’utilitzaran colors d’origen natural. Aquests no acostumen a donar al·lèrgia, no obstant protegeix-te la pell i els cabells.
 • Feu servir crema hidratant a la pell abans i després de la festa, facilitarà treure-us el color.
 • Vigileu que la pols no entri als ulls, podeu dur unes ulleres de sol o de piscina. També podeu protegir-vos el nas amb un mocador.
 • Les persones que tinguin asma o problemes respiratoris han d’anar especialment amb compte amb l’entrada de pols als ulls, la boca i el nas.
 • Hi haurà dos punts on es vendran les bosses de colors. Recordeu no llençar-los fins que s’indiqui per megafonia des de l’escenari.
 • Respecteu els espectadors que no hi vulguin participar.
 • Protegiu les càmeres i els mòbils amb un plàstic.
 • Tingueu paciència, espereu a llançar els colors tots plegats per aconseguir un moment màgic.
 • Deixem l’espai el més net possible! Llenceu les bosses de colors buides als contenidors.

Com la sequera no ens permet realitzar les activitats d’aigua més multitudinàries com la Festa de l’Escuma o els Tobogans d’aigua, enguany es porta a terme la festa del confeti. Serà una gran celebració on, evidentment, el confeti serà protagonista, conjuntament amb la música i el karaoke. Aquesta festa començarà a les 11.30 h del diumenge 2 de juny, a la plaça del Pallars.

Aquest any, també es manté la programació inclusiva, amb algunes activitats sense soroll pensades per als infants amb hipersensibilitat.

Les activitats més tradicionals del Corpus de Cornellà de Llobregat.

Aquest any, també es manté la programació inclusiva, amb algunes activitats sense soroll pensades per als infants amb hipersensibilitat.

Deixa un comentari