Arts escèniques Teatre i arts Teatre i dansa

La màgia i el teatre omplen L’Auditori aquest cap de setmana

Després de les vacances, la cultura ha tornat amb molta força sobre els escenaris cornellanencs, especialment sobre L’Auditori, qui va inaugurar la temporada de tardor del programa Cornellà Escènica la setmana passada amb l’homenatge a Mecano.

Aquesta setmana, L’Auditori presenta dues propostes: “Glam, la màgia més trencadora” i “Els Ocells”. Les dues cites tenen disponibles ja les entrades anticipades a través de la pàgina web http://www.auditoricornella.com

La maga Melanie és la més glamurosa del sector. El seu estil és trencador i innovador. Amb el seu humor –molt característic-, Melanie ens porta aquest dissabte 25 de setembre a les 18 h, el seu espectacle de màgia adreçat a les famílies amb infants de més de 4 anys. En aquest número, inclou els exitosos números presentats a Got Talent, el programa televisiu al qual va quedar finalista l’any 2019. En aquest cas, els infants amb el carnet Super3 o TR3SC, si compren el tiquet de manera anticipada, podran entrar de franc.

I diumenge, L’Auditori presenta una obra de teatre que extreu el màxim potencial còmic dels seus components. “Els Ocells” apujarà el teló a les 19 h del diumenge 26 de setembre per veure l’adaptació que la companyia La Calòrica en fa del clàssic d’Aristòfanes, que estudia els mecanismes emocionals que fan funcionar el populisme neo-liberal i qüestionar-se els motius del seu auge.

#queferacornella #ajuntamentcornella #CornellàEscena

Deixa un comentari