Arts escèniques

L’Auditori s’omple de dones

Musical sobre Raffaella a L'Auditori de Cornellà de Llobregat.

El musical sobre els èxits de Raffaella Carrà i l’obra de ‘Quatre dones al límit’ ocupen la plana cultural del cap de setmana de L’Auditori de Cornellà. Per cert, ja queden poques entrades disponibles!

El teatre torna a ser protagonista aquest cap de setmana a L’Auditori. Bé, el teatre i la música perquè la seva primera cita del cap de setmana serà el musical en homenatge a la Raffaella Carrà! Això serà dissabte, a les 20 h. I l’endemà, serà el torn de la Míriam Iscla, la Natalia Sánchez (Teté, en Los Serrano), la Sara Espígul i la Sílvia Bel amb la seva obra ‘Fitzroy: Quatre dones al límit’. L’obra començarà a les 19 h i, tot i que la sala està plou plena, encara queden algunes entrades disponibles.

HOLA RAFAELLA

Dins de la programació del Cornellà Escènica, L’Auditori de Cornellà ens porta aquest musical d’homenatge dels grans èxits i coreografies de la cantant italiana. Tot un show de ritme trepidant, amb música i ball en directe. Entre els temes que escoltarem durant el vespre de dissabte 7 d’octubre, destaquen ‘Para hacer bien el amor hay que venir al sur’, ‘Qué dolor’, ‘En el amor todo es empezar’, ‘Fiesta’, ‘Caliente Caliente’ o ‘Rumore’.

Per cert, a l’acabar el musical sobre Raffaella Carrà, els assistents poden seguir gaudint de la música amb el concert de Pau Vallvé, que comença a les 22 h, a la Sala Ramon Romagosa  (Patronat).

FITZROY: QUATRE DONES AL LÍMIT

Aquesta obra de teatre és una de les més aplaudides d’aquesta temporada del Cornellà Escènica. És una comèdia de Jordi Galceran dirigida per Sergi Belbel i protagonitzada per quatre actrius de primer nivell: la Míriam Iscla, la Sara Espígul, la Sílvia Bel i la Natalia Sánchez.

Explica la història de quatre escaladores que estan a mitja ascensió del Fitzroy, una muntanya de la Patagònia sud, entre Argentina i Xile, i que és una de les vies d’escalada més complicada del món. Aturades pel mal temps, sorgeixen problemes inesperats que les fan dubtar sobre si tirar endavant o rendir-se.

Deixa un comentari